Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
selembeli
csendes tag
Rendben, akkor még nem csinálok velük semmit. Amúgy amire rájöttem: itthon, ha kirakom az ablakba talál gps jelet, van wifi is és ha otthagyom magától mászkál a karakterem
Este bejöttünk, 1 km még hiányzott a 2km-es tojásból, kint van az ablakba lassan 1 órája és 70 m hiányzik a 20 km-es tojásból
D
Ez csalásnak számít? -
DJGABI
addikt
válasz
selembeli
üzenetére
ha félkört maxolod nem történik semmi, csak evolve-val fejlődik.
ahogy írták csak gyűjtögess meg transferelj csak szépen egyelőre. [Lv22 Player giving small tips]
-
selembeli
csendes tag
DJGABI: és ha a nintendo fejlesztené a vasait vagy a sávszélt?

Na én így állok jelenleg:

Voltak kisebb pidgey-k, amiket elküldtem a profnak. A pikachu egy 2km-es tojásból lett, a drowzee-t vadászatból hazafele találtuk.

Így néz ki a Drowzee:

Ha poweruppolom, akkor nőni fog a cpje? Mert ahogy látom már nem sok kell, hogy elérjen a félkör másik végéhez, olyankor szintet lép?
Van egy "nagyobb" szintű pidgey-m, amit tudok evolvevolni, ha megteszem mi történik vele? Illetve érdemes ezt evolveolni?

-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Probakeppen letoltottem es a catch pokemonnal nem tudok tovabb menni. Megjelennek az inasok de ennyi. Forgatni es zoomolni tudok.
A jatek hasznalatahoz a gps es tarhely elerest engedelyeztem. Ez lehet a gond? -
Xaels
félisten
Srácok, szerintem inkább dőljetek le. 26 országot engedtek rá hirtelenjében és ott a DDOS támadás is. Csak feleslegesen hergelitek fel magatokat.
-
kovsol
titán
Létezhet, hogy régióhoz kötött a profil? Eddig USA store-ból volt letöltve, gondoltam felrakom a magyart, erre azt írja nem tudja leszedni a profil adatokat a szerverről, próbáljam meg másikkal. iPhone amúgy. Vagy lehet csak a túlterhelt szerver a hiba?
-
whitezo88
nagyúr
nekem továbbra is folyton visszautasítja a kapcsolatot, a Loadingot nézem azóta...

-
Rula
tag
Voltam olyan hülye,hogy elhasznált am most a csalimat... Az első fogásnál kifagyott, azota nem tudok vissza lépni

-
Buster17
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Akkor így már értem. Lábnyomot kell követni.

Még lenne valami. A mozgó falevelekkel mi van? Elvileg pokémont jelez de hiába álltam rajta nem csinált semmit.

-
Parson
addikt
No sikerült elsőre belépni. Kész csoda. Viszont az incence-nek természetesen lőttek... klafa...

-
Buster17
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
de én arra gondolok amit a "közelben" lévő fül mutat 6 pokémont hogy azokkal mi van. Pl volt egy pokémon amit hiába kerestem nem találtam meg pedig jelezte hogy van a közelben.
Vagy egyáltalán nem is találtam pedig jelezte azt a 6ot. Erre a sugárra vagyok kíváncsi, hogy mekkora -
Buster17
addikt
A közelben jelző pokémonokat hogy tudom megtalálni? Illetve mekkora sugarú körbe jelzi őke?
-
whitezo88
nagyúr
Szerver állapotjelzés (Offline-Unstable-Online) [link]
-
torik
senior tag
Ebből lehet csak késő estefelé lesz valami amikor az európaiak hada aludni tér, ez így esélytelen.
-
torik
senior tag
Hacking group claims responsibility for bringing down game's servers 'with DDOS attack'
Ezeknek sincs jobb dolguk
mondjuk a DDOS mérsékelten számít hekkelésnek, google segítségével bárki meg tudja csinálni. -
bobooo
addikt
Mennek a szerverek.
-
JanR
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nekem nem a play store-ból származott, viszont mikor megjelent ott is, feldobta a "Frissítést", majd le is frissült szó nélkül 0.29.2-re. Minden maradt a régi, kivéve a szervereket. Azok elhaláloztak

(#565) BoboDJ: Neked

-
ViharVadász
őstag
válasz
Lesliegold
üzenetére
Ha nem App Store-ból vagy Play áruházból van letöltve, akkor maximum annyi, hogy neked kell külön letölteni a frissített fájlt és feltelepíteni. (Persze ezt csak akkor, ha jön frissített verzió.)
-
Gotland
csendes tag
-
torik
senior tag
Összeomlottak a Pokémon Go szerverei. Még az usában is megérezték

-
Newlachka
őstag
válasz
Lesliegold
üzenetére
nincs
-
DJGABI
addikt
válasz
Lesliegold
üzenetére
letörlöd, újratelepíted. de ha normális helyről szerezted be akkor ugyanannak kell lennie a két csomagnak, más szóval felesleges.
mentés felhőben van, szóval megmarad minden
-
Lesliegold
tag
Nekem nem a most megjelent EU-s verzióm van. Van bármi ami miatt rá kéne frissítenem? Ha mégis ráfrissítek, maradnak az eddig elért eredményeim? Felmegyek a playre, ott kiválasztván a Pokemon Go-t, csak eltávolítás és megnyitás van, hogy frissít aki frissít? Köszi!
-
whitezo88
nagyúr
Par oraja egyszer sikerult belogolni, a legelso free pokemont megszereztem de azota halal. Kivancsi vagyok mikorra all helyre.
-
wjbhbdux
veterán
most egész europában lehalt a megjelenés miatt, kár erőlködni USAban ugyanez volt amikor kijött.
-
Gotland
csendes tag
Nekem a szerver leállásokra eddig ez hatással volt:
Beállításokban a Pokémon Go alkalmazásban a Tárolóból az adatokat kitöröltem, majd ismét beléptem a játékba. Ilyenkor érdekes módon nincs szerver problémám néhány órán keresztül. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
-
Akmak
tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
-
Tav-Csoves
őstag
Kérdésem lenne:
Jó lenne tudni - valamilyen táblázat alapján - melyik típusú pokémont, melyik másik típusú pokémonnal könnyű legyőzni?
A CP kb azonos szinten. Köszönöm! -
Newlachka
őstag
válasz
selembeli
üzenetére
de kapsz érte egy pidgey labdát.
a leglogikusabb az,ha az erősebb pokékat megtartod a többit transfereled, főleg ah egy típusból több van.
Evolúzióhoz az adott pokémonnál lévő 25/50/100 "labdát" kell összegyűjtened.
PL: ahhot hogy Pidgeyből pidgeotto legyen kell 12 ilyen pidgey labda amit úgy szerezhetsz meg, ha elkapsz 4 pidgey/pidgeotto/pidgeot-ot minden pokémon elkapásáért stardust jár plusz 3om "labda" a pokémon fajtájából.
A te szinteden még nem érdemes dustolni,evolvizálni is csak olyat amit mindig elfogsz.
Azért mert pl rattatta/pidgey mindenhol van és dobálja a labdákat értük. egy evolv 500-700xp-t ad amivel szintet tudsz lépni.
Mi.nél magasabb szinten vagy annál erősebb pokékat kapsz.
Ezt ugye lehet még a Lucky eggel kombinálni ami duplázza a kapott xp-ket.Charmanderből úgy lesz Charmaléon majd Charizard,hogy elfogsz legalább 50-100 charmandert amit transferelsz és ezekért kapsz elegendő mennyiségű "labdát" amivel a legerősebb CP-jű charit fejleszted.
Logikusan a legerősebb Cp-st érdemes mert pl. nálam 210-es ratatából evolv után 560-as Raticate lett -
Lesliegold
tag
Nem lehet bejelentkezni egy fél órája. Nálatok indul a game?
-
selembeli
csendes tag
DJGABI: nálam is ugyanez van..

Hogyan tudok átváltoztatni pokémonokat? Még 4-es szintű vagyok, gymbe nem tudok bejutni, talán délután meglesz az 5-ös szint. Pl. van egy CP10-es charmanderem, ebből hogyan tudok charizardot csinálni?
És mi van akkor, ha van több pidgey-m, különböző cpkkel, ezeket egybe lehet "olvasztani"? Tegnap egy 10-es cpjű pidgeyt elküldtem a professzornak, nem kaptam érte semmit. -
Janoo_07
aktív tag
Érdemes kezdő Pikachuért rohangálni? Vagy a kezdő pokémonokat gyorsan lefogom úgyis cserélni?
-
DJGABI
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
nálam "failed to log in" amikor be is jutok bal felsőben csak pörög a labda. jó ötlet volt ráengedni 26 országot

(#537) jer1cho kb bármekkora, a legnagyobb cp-sed fele, nekem asszem olyan 100asok jöttek lvl8 körül
-
Gotland
csendes tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
(#67) Menslee 2016-07-11 14:13:14
Menslee (tag)Na és akkor:
Amit már tudni lehet. A tojásokból a következők jöhetnek:
2km-es tojások
Bulbasaur 2km
Charmander 2km
Squirtle 2km
Caterpie 2km
Weedle 2km
Pidgey 2km
Rattata 2km
Spearow 2km
Pikachu 2km
Clefairy 2km
Jigglypuff 2km
Zubat 2km
Geodude 2km
Magikarp 2km
5km-es tojások
Ekans 5km
Sandshrew 5km
Nidoran♀ 5km
Nidoran♂ 5km
Vulpix 5km
Oddish 5km
Paras 5km
Venonat 5km
Diglett 5km
Meowth 5km
Psyduck 5km
Mankey 5km
Growlithe 5km
Poliwag 5km
Abra 5km
Machop 5km
Bellsprout 5km
Tentacool 5km
Ponyta 5km
Slowpoke 5km
Magnemite 5km
Farfetch'd 5km
Doduo 5km
Seel 5km
Grimer 5km
Shellder 5km
Gastly 5km
Drowzee 5km
Krabby 5km
Voltorb 5km
Exeggcute 5km
Cubone 5km
Lickitung 5km
Koffing 5km
Rhyhorn 5km
Tangela 5km
Kangaskhan 5km
Horsea 5km
Goldeen 5km
Staryu 5km
Mr. Mime 5km
Tauros 5km
Porygon 5km
10km-es tojások
Onix 10km
Hitmonlee 10km
Hitmonchan 10km
Chansey 10km
Scyther 10km
Jynx 10km
Electabuzz 10km
Magmar 10km
Pinsir 10km
Lapras 10km
Eevee 10km
Omanyte 10km
Kabuto 10km
Aerodactyl 10km
Snorlax 10km
Dratini 10kmItt pedig ahogy én látom, rájuk lehet keresni, vannak leírások róluk:
[link] -
r6man123
senior tag
A gym foglalás időtartama jár valamilyen bónusszal? Vagy jár bármilyen előnnyel ha a "szüret" előtt mondjuk 10 órával gymet foglalok?
-
TazLeacher
nagyúr
8-as szinten kb. milyen CP-s pokékra lehet számítani a tojásokból?
-
Hajas Mao
tag
Ingress map-on hogyan lehet szűrni, hogy a fellelhető pokemonokat mutassa?
-
A játék mentést lehet valahogy törölni? Telefont cseréltem és újra kezdeném az elejéről.
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Itt 2 gym van, majdnem egymás mellett, valamint 5 pokestop, amiből 1 van hozzám 5-7 percre gyalog.
Aztán ennyi...
De van, aki rosszabbul járt, szóval ez is valami. -
csatarid
csendes tag
Most hogy van eredeti verziónk végre, még mindig bugos a nearby? Valakinek tapasztalata akinek eddig rossz volt? Illetve elég lefrissíteni vagy töröljük a régit és fel az appstoreból a frisset?
-
wjbhbdux
veterán
Itt a hivatalos link ha valaki nem találná meg
[link] -
DJGABI
addikt
nem tudom, most se tartom túl értékesnek a labdát, pokestopnál mindig dob azt 1-2t legalább. de többet kellett volna meghagynom. csak épp szerver is köhögött amikor csináltam, ilyen 50 maradt. most grindolhatom a megállókat. mert aranyból nem fogok azt venni az fix.
amúgy, aki magasabb szintű 12-3-4: nálatok nem csinál olyat hogy erősebb pokemonnál minden második-harmadik alkalommal alapból pörgetve dobja a labdát? már megőrjít, és ezért is fogynak gyorsan. ahogy látom nem egyedi: [link] meg így 15ös szinten már a ~60as pidgey-k/rattaták is elfutnak

-
JanR
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Igen, már elérhető. Épp néhány perce frissítettem én is.
-
Gotland
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el játszani, érzésem szerint egész jól haladok, már hatos szinten vagyok, illetve van két pokémonom is, 150 feletti CP-vel.
A kérdésem az, hogy mit tanácsoltok? Mivel járok jobban? - Ha körülöttem leginkább Valor (Piros) csapatból való játékosok vannak, akkor a pirosakhoz csatlakozzak, vagy épp ellenkezőleg, a másik kettőhöz, és próbáljam ütni őket? (Ők már 600-900 CP-s monokkal rendelkeznek).
Előre köszönöm a segítséget.
-
ViharVadász
őstag
Hivatalosan is elérhetővé tették Magyarországon: Estétől ha minden igaz. Facebook
-
dejaris
addikt
Eevee evolucioja nem veletlenszeruen.
-
TazLeacher
nagyúr
Néztem az is...ahol én lakom, ott semmi, bentebb is sokkal kevesebb. Budaörs tényleg nagyon király. Nézem itt, hogy dobáljátok be az 1500-as lényeg képét (lvl 7 vagyok még csak, 272 a best), itt meg a Gymet ilyen 4-500-asok védik. Ráadásul egész Budaörs sárga - én is az vagyok - így ha itt laknék csak fejleszteném a Gymet, beállnék mindenhova, aztán hajrá. Nálunk meg egy Gym van a közelben, az is piros...ami viszont jobban zavar, hogy mivel nincs a közelben semmi, így pokémon sincs. 3 km-es kutyaséta alatt 2 db widdle-t nem nevezném eredménynek.
Más:
Ingress térképen (gépen nézem) nem lehet valahogy kikapcsolni azt, hogy a pontok közötti részt ne terítse be kékkel vagy zölddel? -
kovsol
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ingress térkép sokkal tömöttebb en úgy vettem észre eddig. Főleg kisebb településeken.
-
shaddy1027
tag
Ilyen amikor egy Vaporeon van a Central Parkban: link

-
greenmaur
tag
Egy kis infó a Lucky Egg + Evolve kombóval:
- Elvileg a 30 percebe 70 evolution fér bele, ha a szerver nem dobja el a kapcsolatot meg ilyenek.
- 30 evolution alatt nem ajánlott megcsinálni, mert nem optimális. (Szerintem olyan 50 a reális kb.)
- Ha tudsz időzítsd úgy, hogy kikeljen pár tojásod is (minél több), mert az is még szép kis xp-t ad.
- Ugyanakkor támadhatsz gymet is ha belefér az idődbe.
- Ha teheted akkor az összes evolutiont erre az időre ütemezd, tehát nem csak rattata, pidgey hanem a többit is. -
TazLeacher
nagyúr
Érdi vagyok, 70.000-es város. A legközelebbi "bármi" fél óra séta. Megnéztem Ingress térképen, alig van valami az egész városban. Ma reggel Budaörsön keresztül jöttem melózni. Budaörsön minden 2. sarkon van valami fogtam 3 új pokémont, és kb. 70 labdát és 8 tojást, meg az extrákat. Budaörs egy aranybánya. Pesten rohadt sok minden van, de éppen ezért - ahogy látom - már ilyen 1500-as CP-s cuccok védik a tornyokat. Budaörsön a legnagyobb, amit láttam, 600-as volt. Amibe 2-en, 3-an, vannak, ott a legkisebb ilyen 200-as...arany középút. Van minden, 2 sarkonként Pokéstop, 6-8 Gym, de nem játszanak annyian, hogy esélytelen legyél.
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Tegnap voltam ott, hoztam is hármat haza

Meg mellé még vagy 10 újat.Vidékiként a pesti pokémon go-zás kicsit... jobb volt, itt alig alig van valami...

-
maj-viktor
őstag
Aki Bulbasaur -t szeretne, nézzen körül a Városligetben!

Pokemon GO magyar tutorial - Bulbasaur vadászat a Városligetben

https://www.youtube.com/watch?v=IB7-mihPOMA -
csatarid
csendes tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Na igen. Ami egyszer megjelenik hogy a közelben van az ott is marad (persze végig 3 "lépésre") és mehetsz 1km-t arrébb akkor is, amíg újra nem indítod a játékot.. Két napja még nem volt ilyen gond.

-
törölt tag
válasz
Mythsardan
üzenetére
hogy a szarba lett ennyi stardustod?

-
kovsol
titán
válasz
Mythsardan
üzenetére
Gondolom a Candy miatt gondolta. Nekem ma a 10km -es tojásból egy Snorlax jött ki, és kaptam mellé 26 Snorlay Candy-t is. Viszont nagyon alacsony fejlettségi szintű sajnos.
-
dejaris
addikt
válasz
freezer922
üzenetére
Hat akkor tevedtem, huncut egy jatek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy nem kell kitenni ablakba se, ugye pont azért mászkál el, mert nehezen talál gps-t lakásban. ja, én is megfigyeltem már 

mondjuk a DDOS mérsékelten számít hekkelésnek, google segítségével bárki meg tudja csinálni.