Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
Aktív témák
-
SzuperBandee
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a családi házban amiben lakom, építés során meg lett oldva az internet kábelezés minden szobába. Ezek a vezetékek egy rack szekrénybe vannak vezetve ahol egy hagyományos nem managelhető D Link DGS-1024D switchez lettek csatlakoztatva.
Viszont most szeretnék néhány POE biztonsági kamerát is felrakni (kb 6-7db), illetve POe-s kapucsengő és kapunyitó lesz feltéve a kapura.A legtávolabbi kamera a routertől illetve a switchtől kb 15m lenne. A kamerás kapucsengő pedig kb 6m lehet.
Mivel a kamerák is Poe lesznek az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért, illetve a kapunyitó technológia is, így vásároltam egy POE switchet.TP-Link JetStream TL-SG2428P switchre esett a választásom.Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom (illetve egyáltalán megoldható e) a Poe és a régi switchem összekapcsolása a már meglévő hálózatra illetve az telekomtól kapott ZTE Speedport Entry 2i típusú routerhez?
Ez a router alkalmas a különböző eszközök teljesen stabil kiszolgálásához?Mivel nem vagyok kompetens a témában így megkérdeztem egy illetőt aki jobban ért hozzá, mint én sehogy. Azt a választ kaptam, hogy a telekomos router nem biztos, hogy elég lesz az egyes eszközök zökkenőmentes kiszolgálására. Ez annyira nem nyugtatott meg sajnos. 🙁Sőt... Gondom lesz a hálózatom problémamentes működésével? Így teljesen feleslegesen vettem a POE routert illetve a kamerákat majd? :(
Köszi, ha segítesz.
Aktív témák
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest