Hirdetés

Aktív témák

• SzuperBandee

csendes tag

Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy a családi házban amiben lakom, építés során meg lett oldva az internet kábelezés minden szobába. Ezek a vezetékek egy rack szekrénybe vannak vezetve ahol egy hagyományos nem managelhető D Link DGS-1024D switchez lettek csatlakoztatva.
    Viszont most szeretnék néhány POE biztonsági kamerát is felrakni (kb 6-7db), illetve POe-s kapucsengő és kapunyitó lesz feltéve a kapura.A legtávolabbi kamera a routertől illetve a switchtől kb 15m lenne. A kamerás kapucsengő pedig kb 6m lehet.
    Mivel a kamerák is Poe lesznek az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért, illetve a kapunyitó technológia is, így vásároltam egy POE switchet.TP-Link JetStream TL-SG2428P switchre esett a választásom.Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom (illetve egyáltalán megoldható e) a Poe és a régi switchem összekapcsolása a már meglévő hálózatra illetve az telekomtól kapott ZTE Speedport Entry 2i típusú routerhez?
    Ez a router alkalmas a különböző eszközök teljesen stabil kiszolgálásához?Mivel nem vagyok kompetens a témában így megkérdeztem egy illetőt aki jobban ért hozzá, mint én sehogy. Azt a választ kaptam, hogy a telekomos router nem biztos, hogy elég lesz az egyes eszközök zökkenőmentes kiszolgálására. Ez annyira nem nyugtatott meg sajnos. 🙁Sőt... Gondom lesz a hálózatom problémamentes működésével? Így teljesen feleslegesen vettem a POE routert illetve a kamerákat majd? :(

Köszi, ha segítesz.

Aktív témák