Hirdetés
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
-
-
grosy
senior tag
Nézem ennek a mi.com-nak a "szervízközpontjait", és hát nem tudom...
Lehet, hogy nem bánom, hogy az Amazon saját Xiaomi storejából rendeltem. -
motofi
aktív tag
Sziasztok! A hívásrögzítés működik? Vagy valahogy aktiválható app-al? A xiaomi szokott hagyni kiskaput!
-
dragonfx
veterán
Sziasztok
A magyar mi.com.os akcioba vett valaki?135 re jon ki -
grosy
senior tag
Annyiért persze, hogy jó, de az egyedi igényeket kell figyelembe venni. Én imádom a régebbi játékokat emulálni, és ma a legjobb választás erre a Snapdragon 8 gen 3, mert ehhez már kiforrottak a driverek és az emulátorok. Ha ez nem fontos Neked, akkor az F7 is megteszi, bár annak kicsit rosszabb a kijelzője.
-
grosy
senior tag
válasz
Peaceliker #82 üzenetére
Ha mi.com-os árra gondolsz, akkor lehet érdemes a számjegyek sorrendjére ránézni még1x
-
válasz
Peaceliker #82 üzenetére
Az Árukeresőn 237k-tól kezdődik az 512-es, de a plusz 10 ezret simán megéri a gyári garancia...
Az F7 széria készülékei most jó áron behúzhatóak hivatalos forrásból. -
Peaceliker
addikt
Tudom off itt, de jól látom, hogy az ultra (16+512) 247 ért most itthonról a legolcsóbb?
-
grosy
senior tag
Én már lassan 4 hónapja használom ezt a Pro változatot, és pont azon gondolkodtam, amikor 60 fps-el játszottam rajta a NfSU2-t, hogy de hiányzik az eSIM
-
szkaroly
senior tag
válasz
pècsimunkás #77 üzenetére
"Nem lehetett újraindítani, mert akkor egy hónapig nem lehetett volna bekapcsolni"
Ezzel szerintem simán vissza lehet küldeni egy telefont garanciába. De persze nem egy "ilyesmi helyre".
-
pècsimunkás
addikt
Amazonon vettem, mi.com - vagy ilyesmi helyről.
Teljesen normális oldalról.
Kifutottam a 14 napos elállástól, mire èszre vettem a hibáit.
Darts számolónak jó volt, kèsőbb vettem èszre az antennák gyengesègeit.Teljesen feleslegesnek tartottam visszaküldeni, szervizeltetni, mert 1 centet nem èrt volna meg a posta. Úgyis megállapították volna, hogy jó minden rajta, mert működik. Ami valóban igaz is.
Minden működik, csak rosszul, gyengèn.
Elkönyveltem, hogy 100-120 euróèrt ( ha jól emlékszem) ennyi jár. -
judas13
addikt
válasz
pècsimunkás #74 üzenetére
Jah.
Nem is tudom miért nem hagytam meg amúgy tényleg úgymond számológépnek...na mindegy...
-
szkaroly
senior tag
válasz
pècsimunkás #61 üzenetére
Ha ennyi bajod volt vele:
1. Miért nem gariztattad?
2. Ha tippelhetek, megvetted a legolcsóbb helyről (akik ki tudja honnan szerezték be) így aztán a gari nem igazán játszott. -
judas13
addikt
válasz
pècsimunkás #61 üzenetére
Én is vettem anno M3-at, aztán hamar ment is....
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #69 üzenetére
Ez ilyen, valóban van olyan, akinek szüksége van rá, van akinek nincs.
Aki nem szereti a Poco ( HyperOS-t) és még esim sincs nekik egyértelműen kiesik a kalapból.Talán majd egyszer ez a szegmens is megkapja. ,( nekem például nem kell, de ez nem jelenti azt , hogy másnak is ez a helyzete)
-
Értem, de akkor is Poco néven hozzák forgalomba.
Ráadásul a Redmi telefonok között is a Pocohoz hasonló "rendszerességgel" van, vagy nincs eSIM támogatás
(Bár talán ott erősebb a korreláció az ár és az eSIM között, az utóbbi időben a Pro és Pro+ modellek támogatják az eSIM-et
)
3 éve nem tudok meglenni eSIM támogatás nélkül, szóval nekem kiesik az a típus, amelyikben nincs, lehet az amúgy bármennyire is ajánott vétel
-
Pontosan, főleg ezen az ársávon. Samsung Galaxy A5x mindegyike eSIM képes, igaz A osztálynál csak egy eSIM engedélyezett.
Nekem már egyáltalán nincsen fizikai SIM-em. Az S24 FE-ben, a Galaxy Watch6-ban, és az A54-ben is eSIM-van, ha valaki F7-et akarna ilyen felállamás mellett akkor vagy fizikai SIM-et kér a szolgáltatótól ami idő, utánajárás, macera, és még plusz költség is felmerülhet, vagy választ egy másik modellt.A másik, hogy erre még mindig csak 5 év szoftveres támogatás jár, miközben az A56-ra már 6 év, az S24 FE-re meg 7 év jár!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #59 üzenetére
Az X7 egy Redmo Note 14 Pro átirat.
-
pècsimunkás
addikt
Amikor a Poco M3 megjelent- "Különösen ajánlott" plecsnit kapott- vettem egyet másod telefonnak.
Annak is gyenge volt egyèbkènt.Nem lehetett újraindítani, mert akkor egy hónapig nem lehetett volna bekapcsolni, pontosabban, amíg le nem merült teljesen, ès akkor kellett újra töltőre rakni, onnantól lehetett megint kezdeni vele valamit.
Plusz az enyèm antennái rendkívül gyengèk voltak. Routertől 5 mèterre már nem volt wifi jel, a bluetooth is akadozott, ha a hangfal ès a telefon közè álltam, fülessel sem volt jel 2-3 mèter után.
GPS meg offline nem is ment rajta. Nem volt jel.Gondolom ezeket a problémákat már itt nem lehet megtalálni.
Anyámnak nèznèk valami telefont a 6,5 èves Mi8 lite után.
Ez a szèria jónak tűnik .... -
-
-
blueye
veterán
Na de ez pont egy "flagship killer" telefon, pont arról kéne hogy szóljon hogy tud mindent csak olcsóbban.
Az egész eSIM engem is csak azóta érdekel mióta utazásnál kell előre vagy használok ilyeneket: Külföldi prepaid SIM-ek itthon -
NE kezdjétek itt is a (Motorola) offot!
Köszi! -
szkaroly
senior tag
válasz
Donki Hóte #51 üzenetére
A röhely az, hogy van olyan Redmi Note modell ami olcsóbb ennél és benne van.
-
Köszi, nem tudtam, hogy hogyan implementálják az eSIM funkciót a telefonokba, de az jön le, hogy spórolnak ~0,99 dollárt (ennyi lehet a kontroller ára) és ~50 köbmm térfogatot (ennyi helyet foglalhat el a telefonban a kontroller), cserébe sok felhasználó nem tudja teljesértékűen használni a telefont
-
Graphics
Jómunkásember
Nem vagyok elfogult, mert nem használok Poco terméket.
És ez abszolút nem releváns így.
Melyik az a hasonló set-up 50-60-ért? A hasonló: Hasonló minőséget is produkál? vagy számszerű adat csak?Mert értem, hogy valami mentén hasonlítod, de akkor hasonló képminőséget várnék el a kijelentésed alapján. Ez így van?
De egyelőre még nem kaptam pontos terméket, megköszönöm, ha elküldöd privátban.
PErsze be is fejezhetjük az offot, aztán nincs ilyen termék, ami persze nem gond. -
vence
aktív tag
válasz
Donki Hóte #45 üzenetére
Ez sajnos így, nagyon nem igaz !!!
Az eSIM funkciót úgy valósítják meg ...
(most csak röviden és a legegyszerűbben leírva), hogy
- az egyébként a SIM-kártyába beépített mikrokontroller - kerül
beforrasztásra az alaplapra.
Ezért is "embedded"... a jelentése annak az "e"-nek,
ami lehet sokakat megtéveszt, (mert ez nem az a másik "e") !És az emb-SIM chip belső-tárolója egyben már jóval nagyobb is az átlagos, mostani SIM-kártyákénál.
Így lehetséges, hogy átlagban 7-8 db szolgáltatói profilt tudnak fogadni / kezelni, azaz akár ennyi is letölthető egy átlagos eSIM-es telóra.
(Két eSIM csipsz esetén ez valószínűleg 2x ennyi is lehet ...)Szóval, az eSIM implementálása egyértelműen + hw-költséget is jelent ... ami elsősorban az emb-SIM chip/-ek ára, stb.
Senki nem állította, hogy egy alsó-közép telóban ugyanez a főszenzor van!
Mintha az elfogultságtól nem tudnál olvasni ...
>>> "hasonló ... set-up" mióta jelent azonos fő-szenzort?!
(Ettől függetlenül lehet, hogy az uww már egyező kategóriás, vagy akár gyengébb is lehet ... pl. az AF hiánya miatt.) -
-
Graphics
Jómunkásember
Hasonló? 50-ért. Az varázslat.
60 ezer forintért jobb kamerát tud? Küldd már el nekem privátban, nehogy off legyen itt. Kíváncsivá tettél.
OmniVision OV50E ( Light Fusion 800) tudású cuccok ilyen olcsón kaphatók? Megleptél.
Én is szeretek nagyot mondani, de ez nem semmi, hogy itt tart a technika.Vagy csak a megapixel számít? A szenzor már nem?
Mert ha tárgyilagosak és szakmaik szeretnénk lenni, akkor bizony ilyen szenzorral szerelt általad is kedvelt márka nem kapható 50-60 ezerért. Nem mondom, hogy valótlant írsz, de nagyon úgy akarod beállítani, hogy ez egy rahedli fos. Most akkor ki az elfogult?
Ha 50 ezerért lehet kapni ilyen kamera tudású telefont, dobj egy linket tényleg privátban.. De csak ott, ne ide offoljunk
Eszembe nem fog jutni, hogy Poco-t vegyek, ha ennyit tudsz nekem spórolni. De remélem nem valami szar hardveres UniSoc-os alsópálcás SoC lesz benne
Szerinted a tesztelő elfogult. Szerintem meg az a baj, hogy nem azt írta hogy...
-
vence
aktív tag
" Mindent kipipál, ami kétszer ennyiért is remekelne ..."
Azért ez a megállapítás, nagyon durva túlzás !!
És sajnálatos módon, nem kicsit elfogult.Hasonló kamera set-up már 50k körül is elérhető, 60-ért pedig már jobb is!
Hasonló árszinten pedig akad 50 Mp-es ultraszéles is ...
... ami még az 512 GB-os belsőtár, + egyéb extrák (tele-cam stb.) mellett is belefér az induló árba.Ha valaki nem az Antutu-pontokra bukik, érdemes pár összehasonlítást megejtenie.
-
-
Ehh eSIM nélkül megint. 😔
-
Hallosz
senior tag
Egy sallangmentes natúr Droiddal már venném is.
-
meatball77
csendes tag
A sima F7 fórum amúgy végleg eltűnt ??? Kár érte....
-
-
blueye
veterán
válasz
Peaceliker #36 üzenetére
Remélem mostantól nem lesz para. Már többször reméltem korábban 😪
-
Peaceliker
addikt
Akkor nem érdemes innen vásárolni, para?
-
hardlex
kezdő
Köszönet a tesztért!
Még jól működik a harmadik éves Poco X3 Pro-m, bár kezd fáradni.
Ez az F7 Pro (is) jól sikerült, de nekem elég lesz az alap F7, ergo megvan az utód. -
-
janeszgol
félisten
Jó kis teló ez. Jó kijelző, jó hardver, szinte teljes BT szabvány lefedettség. Nekem a kamera is teljesen ok.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #29 üzenetére
Kíváncsi vagyok most ki van mögötte .
-
"Startol a mi.com webáruház."
Hányszor olvastam már hasonló híradást a cég termékeivel kapcsolatban
-
BalooTM
tag
válasz
meatball77 #8 üzenetére
szia, nekünk roaming közben azért voltak eltérések, mert ugyanaz a családi előfizetés 4 embernél 3 hálózatot talált, és az egyik ment a metróban, a másik nem...
-
-
Bertiee
senior tag
A poco telefonoknál úgyanúgy kikapcsolhatóak az idegesítő reklámok, mint a xiaomi 14t telómnál? Ott YT videó segítségével teljesen sikerült.
-
Off off!
Köszi! -
John05
csendes tag
válasz
meatball77 #8 üzenetére
Nekem egy Realme Gt 5 volt. Annak nagyon rossz volt a térereje. Alirol van, lehet az is annak volt köszönhető. Nothing 2 van most annak meg sokkal jobb a térereje.
-
sunpower
tag
válasz
kbyte1024 #14 üzenetére
Én is hasonlóképp, Xiaomi-Nord 4 váltást tettem. Ha most kéne meglépnem, azért gondolkodnék rajta. Nagyon jó telefon a Nord 4, de nekem a Xiaomi beállításai valahogy logikusabbnak tűntek. Sikerült annyira kigyomlálnom a rendszert, hogy semmi felesleges nem volt benne (gúgli szarságai, aminek semmi értelme). Ha az EU-ba is hasonló specifikációkkal jön a Redmi Note 15 (Proplusszextra-akármi), az még érdekes lehet.
-
meatball77
csendes tag
Sziasztok. Gshoperen vettem egy F7 global verziót. Vodás előfizetésem van nekem és a fiamnak egy szintén 70-es csak neki feltöltős a kártyája. Nyarlni voltunk Athénban és lent a metróban nekem nemhogy mobilnet de még térerő sem volt neki meg fullon volt minden térerő, 5G...( POCO X4 GT-je van magyar Media Markt-os vétel). Hogy lehet az hogy mindkét telefon POCO és 06/70 a szolgáltató de ennyire eltérően viselkednek. Lehet attól hogy global vagy eu rom??? Köszi ha valaki tudja a válasz.
-
Most rendeltem meg a sima F7-et
-
Doki42
őstag
Ár érték bajnok az F7, szerintem veszik mint a cukrot.
A tesztet köszi! -
Jó lesz ez.....én is simán venném ha nem kell az a plussz erő
-
Terentius
őstag
Első!
1 hónapja használom teljes megelégedéssel a Poco F7-et. Egy Oneplus 12-ről váltottam és nem bántam meg. 120 ezerért bestbuy volt. Nagyon minőségi és nekem a kamerák képei is tetszenek. Érződik, hogy mind anyaghasználatban, mind fényképezés terén nagyot lépett előre a xiaomi ebben a kategóriában is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest