- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
ledek fenyereje a rajtuk atfolyo aram erossegetol fugg. Vannak erosebb fenyu ledek is, kekbol es feherbol szinte minden sarkon lehet kapni eroset, zold (kicsit turkizes) tenyleg brutalis fenyu leddel mikronikaban talalkoztam, 250HUF/db, narancs es piros mar problemasabb, de megoldhato.
Normal ledeknel 20-25mA amit meg at lehet rajtuk hajtani. persze 25mA eseten eleg egy kis tularam, es lehet, hogy jobbletre szenderul. Persze lehet, hogy 1-2 evig kb. valtozatlan fenyerovel mukodik, es csak utanna halvanyul 1 picit.
De ha teljesen korbepakolod (10db, vagy tobb), akkor mar nem lesz gondod a fenyerovel.
Ha van ragasztopisztolyod, akkor szerintem azzal rogzitsd, mert az az atlatszo muanyag jol bevezeti a fenyt. -
-
LukE
veterán
Hallottam mar halott Dremel-rol is. Es Dremel-t asszem nem lehet kozvetlenul az importortol venni
Mindenesetre ez legalabb 1 letezo marka. Ugyan eddig nem hasznaltam sokat a sajatomat, de eddig minden OK
Mondjuk a jobb font lathato akcios multitool-ra. Vagy ha megvagy sok tartalek alkatresz nelkul, akkor kicsivel dragabb a flex-addonos ize, ami hasznos lehet.
(ha besetalsz hozzajuk, akkor ertelemszeruen nem kell postat fizetni, szoval meg az oldalo lathatonal is kevesebb a vegosszeg.) -
LukE
veterán
Neheznek nem nehez, de szerintem nem akarsz csak ezert venni 1 adag szilikon ragasztot (tippre ~1kHUF), es nem hiszem, hogy 1-2ezer penznel tobbet elkerne erte (kesz akvariumokat altalaban 80ft/liter penzert aruljak)
elvilagitashoz-> csinalj 1-1 bemelyedest, es ragaszd be ragasztopiszollyal a ledeket. A muanyag egesz jo belul tartja a fenyt es a ledeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest