Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
F-ECT$
üzenetére
És a modern újságírás... de inkább felhasználói gondolkodás ékes példájának aza része, hogy vannak akik úgy gondolják, hogy ez a dinamikus árazás nem csak lefele (kedvezmény), hanem felfelé is mehet majd... vagyis akkor ezek úgy gondolják, hogy pl. egy $69.99-es játék egyeseken $49.99-ért fog megjeleni, másoknak meg $89.99-ért?
btw. Xbox-on már jóideje van hasonló (Just for You/Csak neked szekció), ahol vannak olyan játékok amik neked (meg sok más embernek is), nagyobb kedvezménnyel vásárolható meg, mint másoknak (legyen az a cím akcióban vagy nem).
Nekem általában pl. Ubisoft-os címek esetében van ilyen. De ezeknél álltalában az van, hogy nem konkrét akcióbak hívják, hanem Upgrade-nek (ez a másik megnézés). Vagyis megvan egy címből az alapkiadás (pl. Wildlands), és egy nagyon kedvező árért (1-2 000 Ft) meg tudom venni az Ultimate kiadást belőle.
Vagy nekem úgy lett a GTA V Enhanced kiadása is, hogy nekem digitálisan volt meg One-os, de valami 1 800 Ft-ért megvehettem a X|S kiadást is (full-os nem csak az Online-t tartalmazó kiadást)... vagy pl. az RDR1 esetében is így jár mindenkinek az X|S kiadása (amiben benne van a 360-as minden DLC-vel együtt is) mindenkinek, hogy akinek megvan a 360-as digitális kiadás az megkapja a komplett csomagot 100%-os kedvezménnyel!
Úgyhogy ez lehet jó dolog is...vagy lehetne. Mert már láttam nem egy dühös írást arról, hogy mekkora szemétség, hogy valakinek csak 25%-os kedvezmény jár, pár embernek meg 70%-os (függetlenül attól, hogy őt nem érdekli az az adott cím, és eleve meg se venné)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- OpenWRT topic
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kendek
RangerFox