- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
nem emlékszek a játék nevére, de asszem tavaj volt belőle egy videóy túlélő horror vagy hasonló, a videóban a karakter egy kukoricás földön bújkált, valaki nem tudja mi ez ?
-
bandi0000
nagyúr
most meg már 4x boost vsn bf4 be vsgy eddig is ennyi volt?
-
bandi0000
nagyúr
Nem tudom ki kit majmol, de a TF2 az kiköpött COD, mondjuk szebb, jól néz ki a játék, jól fut, de valszeg max akcióba veszem meg én is, az lesz a baja mint a többi COD-nak számomra, hogy kicsi a pálya, pár óra után unalmas lesz az egész nekem
-
bandi0000
nagyúr
válasz
iceman06 #89926 üzenetére
igaz nekem akkor még tp link volt, de wifin engem is sokszor ledobált a ps, akkor kábeleztem be inkább, sokkal stabilabb
én is falun vagyok, engem fel se engedett psn re amig nem szoltam a neteseknek, 1-2 óra vacakolás után rájött a bajra és mrgcsinálta, de nem akarta elmagyarázni h mi volt a hiba
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Lackooo84 #89848 üzenetére
de most ha nem is vagyunk elégedettek, akkor mit csináljunk?
A PSN-re azt mondom, hogy hazugság nélkül 1 év alatt 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor nem tudtam játszani,még az előre bejelentett karbantartást is beleszámolva
jön majd a Neo, erősebb lesz, valszeg én is váltok, mert jó lenne szebb graf meg több fps, de ezenfelül mást nem tudunk csinálni, megszoksz vagy megszöksz
gyuribácsi88: Te meg cseszd meg a netedet, nekem mér 3 óra mire le jön az a vacak
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #89558 üzenetére
te tudsz valamiről pozitívan nyilatkozni?
Jó lesz ez, de azért marhára eltolták a betát, reménykedtem hogy 18 körül indul
-
bandi0000
nagyúr
nem tudja valaki, hogy destinybe miért írja ki, azt hogy trial mode?
sőt, meg akarja vetetni a taken kinget, holott már megvettem
-
bandi0000
nagyúr
pont időbe jön a BF1, most jutottam el arra a szintre, hogy már kezdenek egyhangúvá vállni a BF4 mapok, ebbe a hónapba lesz a nyílt beta ugye?
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
MerLinh #88776 üzenetére
Pc-ről én már le is mondtam
(#88778) Zolar: Szépnek szép
és ennyi, nem kifejezetten bf miatt, de valahogy nem volt kedvem játszani, monitor előtt nem akartam görnyedni, és mire kinyomtam a képet a tv-re meg belőttem a kontrollert, és az egér is mindig útba volt, mire elkezdtem játszani már nem volt kedvem
elvileg holnap hozza a futár végre az "új" ps-t, kíváncsi vagyok visszarakták e a terrás vinyómat bele
-
bandi0000
nagyúr
ezzel a Gold fejessel hogy is működik a dolog?tehát csak akkor adja ki rá a hangot ha be van kapcsolva? és amikor nincs bekapcsolva akkor pl tv-n fog szólni a hang?
-
bandi0000
nagyúr
Ehhez a turtle 400 hoz is lehet leszedni hangprofilokat? Ebbe van microfon is beépítve ugye?
-
bandi0000
nagyúr
na szerdán vissza térek én is az élők sorába
akit érdekel, ugye gari lejárt a gépemről, és euronicsba kötöttem rá 20k ért talán, biztosítást, kicsit vacakolt, el is küldtem a biztosítónak, az nem nagyon tetszett,hogy gyakorlatilag elvitte 7.-én és azóta semmit se tudtam róla, most felhívtam, és hála az istennek nem ők szórakoztak vele, hanem gondolom küldték sony-nak és állták a cechet, szóval állítólag kicseréli a sony, nyilván refurbra, de ha már jó akkor én örülök, szerdán talán megkapom, akkor beszámolok róla, de lehet még is jó ez a fajta biztosítás
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Petya2900XT #88059 üzenetére
Kac kac
-
bandi0000
nagyúr
ha már sokan panaszkodnak az egér billről kontrollerre váltás miatt, akkor itt az ellenpélda
1 éve ps-en FPS játszok, erre most ugye szervizelik azt a vackot és elkezdtem PCn tolni, hihetetlen szép 2-3/1x-es statjaim vannak
konzolon meg mindig pluszos voltam
-
bandi0000
nagyúr
válasz
cyberkind #87646 üzenetére
mivel biztosat ugye senki nem tud
de valszeg erősebb lesz mint most, és vagy lesz egy hasonló kinézetű és teljesítményű beálíltás mint a mostani 4K-n ami lehet csúnyább lesz nem tudjuk, vagy csak bizonyos játékok mennek 4k-ba a többit esetleg felkonvertálja
ami szinte biztos szerintem hogy aki fHD-n játszik annak szebb lesz a graf és jobban fog futni mint a mostani genen
persze ez az én spekulációm
-
bandi0000
nagyúr
ma jön a futár a PS ért, ugye viszi a biztosító szerviz partneréhez, de én már érzem hogy ezt beszopom, egyértelműen nem mondta meg a biztosító sem hogy mi van akkor ha kicseréltem a HDD-t és a régi már nincs meg, és hogy 9k-t kell fizetnem ha nem találják a hibát, gondolom bekapcsolják, működik király, j9ön vissza fizethetek, engem meg majd éjjelente felkelt mert csipog, végtére megvárom a végét mi lesz, de nem hiszem hogy újat kapok
-
bandi0000
nagyúr
valaki meg tudná mondani, hogy melyik a ps sorozatszáma? a dobozon 2 számsor is van de nem tom melyik az
-
bandi0000
nagyúr
Szerintetek minek lenne több értelme, ha:
Biztosítóval beszélnék mert kicsi éles hangot ad a venti és poros a gép, + random csipog ugye az olvasó miatt
Vagy egyik konzol boltos 20k ért "eladja" újra a gépet nekem és ezáltal van rá gari és gondolom cserélnék
-
bandi0000
nagyúr
Jól látom hogy pl kv-ban nem lehet kapni a gold fejest? Helyette ez van, ez mi? :Sony Wireless Stereo Headset 2.0 (7.1 Virtual Surround)
(#87073) tepenzed : thx
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #86739 üzenetére
Az a baj hogy pl lockeren középen mikor 50ember dobálja a gránátot meg rpg stb akkor is beesik az fps, az más kérdés h lesz@rom mert imádom a játékot
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm, insiderbe multkor regisztem de asszem megvárom az opent
-
bandi0000
nagyúr
amúgy a BF1 béta gamma akármire lehet regisztrálni vagy lekéstem vagy van egyáltalán mezei játékosnak lehetősége megjelenés előtt kipróbálni?
-
bandi0000
nagyúr
Köszi srácok, de ez nem belső hálózat sebességétől függ? Bár lehet keverem , de azt akarom hogy a házon belül másik tv n tudjak játszani pl, mint a sony telokon van az a 2. Kijelző
-
bandi0000
nagyúr
Aki próbálta már pc-n vagy inkább laptopon a ps4 játszást, shareplay vagy minek hívják, az mit mond mennyire életképes ?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
sutyesz96 #85810 üzenetére
Senkit nem érdekel hogy mit csinálsz, csak azt nem értjük mért nem érted meg h valakit elszórakoztat a multi, nem csak fps, ott a DC, a rocket league, fifa tól kezdve Nfl en át minden, stb stb, mert ha pár ora alatt kipörgetsz mindent, ahhoz képest meg lassan adják ki a játékokat
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #85739 üzenetére
úgy szimplán nem arra gondoltam hogy 1 évig azon vitázunk hogy fog ki nézni meg milyen színű lesz, szimplán csak hogy mit fog ez jelenteni a jövőre, meg egyáltalán ki veszi meg, de be is fejezem, péntek este még valakinek felkavarom a gyomrát
Viszont remélem enyém is elromlik mire megjelenik az új, és akkor egyszerűbb lenne a váltás
-
bandi0000
nagyúr
Árpád urunk, most már mivel fél hivatalosan is bejelentették az új gépet, esetleg lehet róla akkor beszélni?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #85700 üzenetére
ne is mond, elsőnek még vicces volt a röpködő ember, másodszor már unalmas, de ez meg már szánalmas amit csinálnak, bár valaki biztos megveszi
-
bandi0000
nagyúr
eleve olyan nem lesz hogy mindenki boldog lesz, battlefrontba is 1 pontba lő a lézer puska,+ piu piu hangot ad, mert a filmekbe is így volt, és ezért szar, de ha fordítva lenne, akkor az lenne a baj, a lényeg hogy legyen annyira magával ragadó mint a BF4 amihez még ma is leülök, csak ne botokkal kelljen harcolni
-
bandi0000
nagyúr
Engem nem zavar a venti egy játék alatt se, viszont érdekes hogy ezek a kis fostalicska játékok hogy pörgetik, rocket league meg ez a table top racing
Ez utóbbi meg rendesen szaggat is, talán majd ps4k bírja majd -
bandi0000
nagyúr
válasz
Petya2900XT #84674 üzenetére
Igen de petya kolléga jóformán el sem indította a játékot holott már tavaly óta meg van
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Tegla80 #84012 üzenetére
nem azért akarok 4K-t mert 4K, hanem a mostani TV-m is felső kategóriás felszereltséggel volt ha lehet ezt mondani, és egy ideje már nincs több fajta 3D smart LG-nel, hanem 1 méretbe csak 1
a 2016-os lista szerint van 2 jó LG aminek kicsi a lag-ja, mondjuk kérdés mennyibe fog kerülni
-
bandi0000
nagyúr
Van esetleg olyan elvetemült aki 4K TV-n játszik? Milyen TV, és nem rossz a késleltetése miatt?
(#84011) dilipok : falusi vagyok
-
bandi0000
nagyúr
válasz
RiseOfEvil #83989 üzenetére
milyen ősszel? nincs hivatalos infó róla hogy megjelenik e egyáltalán, ha ráérsz várj, legrosszabb esetbe 3-4 év múlva jön az 5
-
bandi0000
nagyúr
válasz
neato3loco #83813 üzenetére
szerintem meg a digivel van a probléma hogy fix ip-t kaptál
(#83820) neato3loco : ha nekem van igazam akkor nem, mindenképp kell router szal megpróbálhatod, de ha nem megy akkor telefonálj be és megcsinálják
-
bandi0000
nagyúr
nem mondom hogy rászoktam a Rocket League-ra, de tegnap DriveClub közbe egy ütközés után nyomogattam az X-et hogy pördüljön az autó a gyorsításhoz
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Sirandrish #83723 üzenetére
nem ő annyira király hogy nem érdekli hogy 1 nap csak 24 óra, 48 órát tart 1 nap alatt, 24-be megy destiny, aztán a többi 24 et felosztja a többire
-
bandi0000
nagyúr
Én is beállok a sorban, valszeg első napos vétel lesz az új BF, igazából csak a fegyverek miatt félek hogy kezelhetetlenek lesznek a mostani modernekhez képest, de majd meglátjuk
amúgy valszeg azért lett 1 mert első világháborús, de lehet benne volt a marketingbe az one is, azt meg nem engedhetik meg maguknak hogy one-n jobban nézzen ki mert 2x annyi Ps4 van forgalomba mint box, ha jól tudom
-
bandi0000
nagyúr
Lejárt a gépemről a gari, de van rajta 5 év biztosítás, lényeg hogy kérdeztem a biztosítót hogy ha kicserélem a vinyót akkor nem gond e az a gariztatásnál, persze a régi vinyót meg el akarom adni, ezt a választ kaptam, szerintetek elmerjem adni? Mert ugye később ha beszarik akkor nehogy vissza dobják hogy nincs benne vinyó
A játékokra nincs szükség, a merevlemez csere nem jár garanciavesztéssel, a kicserélt merevlemezre nem vonatkozik a garancia csak az eredeti gyárira. Amire szükség lenen : A gép, adapter, kontroller.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest