- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #29020 üzenetére
semmi értelme nincs, de el szórakozik vele az ember akár órákig is
épp ezért nem veszek ilyen meg diablo féle játékokat
-
bandi0000
nagyúr
meddig tarthatnak ezek az akciók a store-ba?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #28708 üzenetére
Jo persze tuloztam kicsit de a lényeg a lényeg hogy ilyen hardverrel még ha nem is pc szintű símítást de legalább olyat hogy ne szurja ki az ember szemét
-
bandi0000
nagyúr
válasz
#20844032 #28702 üzenetére
Persze csak az lenne a jó ha minden egész jól futna mert valljuk be ennyi pénzért azért egész jó pc t ki lehet hozni amin jol mennek persze nem 1 kategória de gondolom nem én vagyok egyedül akit ilyen szarok zavarnak viszont olyan vagyok hogy vagy ez vagy az mert ha itt áll a konzol akkor kidobott pénz
-
bandi0000
nagyúr
válasz
#20844032 #28694 üzenetére
nem, nem ez a játék érdekel mert ezzel el lennék, csak ha ezt az AF-et semelyik játék nem kapja meg és ilyeneket kell látnom akkor eladom ezt, mert nem az zavarna ha lejjebb vennének a grafból hogy ne legyen ennyire csili vili, hanem hogy azok mozognak amiknek nem kellenének
tehát élek, jelen esetben föld amit látok
-
bandi0000
nagyúr
válasz
MasterMark #28677 üzenetére
persze, na itt egy utcsó videó, vízszintes csíkozódás látszik szerintem mostmár, mintha elszineződne néhány pixel ahogy ugye gurul az autó, nem tölti be előre vagy nem tudja betölteni hamar, megfigyeltem mikor gyorsan megyek, akkor meg ami a kocsi körül vaín út az szép, de ami elötte az olyan mintha nem is fullHd ba menne hanem valami kis felbontáson
-
bandi0000
nagyúr
válasz
N@idia #28666 üzenetére
persze ugyan ez, nekem kéri a tv nagysáság tis azt is megadtam de semmi, de nálad biztos hogy jobb? Mert lassan mindenki hülyének néz csak te nem
MasterMark: pedig már mindent kilőttem amit csak lehetett, na mind1 asszem bele kell nyugodnom, PC-n szebb a grafika vagy ugyan ilyen? Már csak mert megnézem azon is hogy milyen
-
bandi0000
nagyúr
válasz
MasterMark #28659 üzenetére
elöbb még azt írtad hogy képjavító lesz, akkor látod vagy nem látod?
haddent: eredeti
Amúgy másik TV-vel is kipróbáltam azzal se jobb, ez a youtubos megosztás hogy működik? Jó minőségbe veszi fel? kell hozzá PS+?
Igazából az a baj hogy ha lassan megyek mintha lassabban töltené a pixeleket a homokos részem meg úgy mindenhol, és még hullámzik is a föld sőt olyan mint amikor össze vissza ugrál az FPS és akkor csíkos a kép, csak nem az egész képen hanem ott
-
bandi0000
nagyúr
itt az újabb gyöngyszem, új HDMI kábel, aranyozott high speed, Tv PC bemeneten játékgép üzemmódban a kép, minden kikapcsolva és ugyan olyan szar talán még el tudom vinni haveromhoz a sami tv-jén megnézni, de ha ott is ilyen akkor mit csináljak vele?
FragStaR: Adatlapomon van, de amúgy LG 42LA660s
kipróbálnám én, de se full HD monitorom, se HDMI bemenet rajta szóval esélytelen, bár most jut eszembe van másik tv is a házba az is LG de kipróbálom
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #28642 üzenetére
de ez samsung tv-él van így nem? nekem LG van azért megpróbálom de nem hinném hogy ez segítene
-
bandi0000
nagyúr
Most nem értem csak nekem ilyen szar vagy csak engem zavar de ez nagyon bosszantó hogy az NFS-be is tiszta zajos a kép, látszik ahogy elindulok oldalt hogy hullámzik meg zajosodik a föld is és ezt én észreveszem, most ez nekem ilyen csak?
-
bandi0000
nagyúr
durva mennyit jelent a PS-nek ha nem game modba van a TV, véletlen normálon hagytam és elkezdett szaggatni az NFS amit most vettem, mondom mi a fa.. aztán átállítottam és láss csodát tök jó lett
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #28562 üzenetére
sehogy
-
bandi0000
nagyúr
mkv-t minden tv USB portja kezeli, 3D meg amúgy is jobb élmény egy 3D lejátszón állítólag, de DLNA-n is át tudja vinni a tv re a filmet, plusz nekem pl erre van a 3D bluray házimozi
PS4 lenne az utcsó amin ilyet játszanék le
-
bandi0000
nagyúr
mé egy utcsó kérdés a megosztással kapcsolatba
ugye egyik gép primary, ez oké de a másik gép ami nem primary ha arra veszek játékot a másik is látja, röviden egyiken mondjuk fifa másikon destiny megy akkor mindenki tud mindegyik játékkal játszani?
-
bandi0000
nagyúr
a season pass-os játék mit takar? store-ba látok ilyeneket
-
bandi0000
nagyúr
jó nem is kell értem én meg tudom hogy, csak akkor az maradt le hogy hivatalos, mert én úgy tudtam hogy ez azért van hogy ha 1 gépen több felhasználó van akkor mindenki nyomathassa de akkor nem szóltam
BlackDesert: Jöhetne lassan azért a GT vagy legalább is adhatnának egy megjelenési időt
-
-
bandi0000
nagyúr
Ps+ aktiválásához tényleg kell bankártya is? Megadni az adatait?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Meghivott #28269 üzenetére
szerintem 2 éven belül ne számíts jó címekre, ha multizni akarsz akkor így is ugy is megveszed, ha meg nem, akkor eldöntöd hogy megér e neked 1-2 játék X ezer forintot, vagy mielőtt ingyen le lehet szedni te akkor beruházol egy 3 honapos előfizura, de szerintem az se jó megoldás
-
bandi0000
nagyúr
jól van lehet volt benne enyhe irónia
a ps store-ba, a season pass-os játék mit takar?
-
bandi0000
nagyúr
Az a baj hogy 1 éve van kint ez a szar tehát nem fognak adni hozzá pár hónapos játékot, ps3 ra pl a crysis 3 jött ami kurva jó lenne erre is csak hát nem fog
októberba drive club ez biztos?
-
bandi0000
nagyúr
Van valmi hír a szeptemberi ingyén játékokrol?
-
bandi0000
nagyúr
na ezt a triggert/freak-et vettem meg, 2 fajta van benne azért 2 hogy választhatok melyik legyen rajta, vagy különbözőnek kell rajta lennie?
-
bandi0000
nagyúr
Engem meg egyáltalán nem idegesit hogy nem megy a psn, nincs előfizum még
-
bandi0000
nagyúr
Na rájöttem mi zavar annyira a killzone-ba, az hogy a messzebbi tárgyak, emberek pixelesednek, zajosodnak nagyon, amúgy a grafika nagyon jó közelről szép, csak ezek engem jobban zavarnak itt egy videó, látszik talán a fának a levelei, nem tudom hogy TV-n lehetne e valamit állítani hogy jobb legyen, próbáltam normál, és game módba is de nem javult
-
bandi0000
nagyúr
ha csak nem valami kínai utánzatot vettem
Igazából az elején mikor kiölök gyerekkel voltam, ahogy mentem minden objektumnak az éle "villogott" eredeti színe-fehér gondolom a simítás vagy mit tom én miatt ez azért nem tetszett
-
bandi0000
nagyúr
Most megvettem a killzone-t hát nem vagyok elájulva a grafikától, nyugtassatok meg hogy ez még azért szárnypróbálgatás volt, és ennél sokkalta jobbakat fogunk majd kapni
-
bandi0000
nagyúr
ne nézzetek hülyének, de hogy a francba kell kinyitni a lemez tálcát? nyomtam az érintőgomboz aztán csippan 3-at és semi
-
bandi0000
nagyúr
ergo BF4, ki fogja előrendelni a hardline-t?
Egyébként ehhez is kell majd premium a DLC-hez, vagy annyira nem lesznek pofátlanok hogy ehhez a szarhoz is pénzért adják a DLC-t?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #27848 üzenetére
igen biztosító, tehát ha elromlik a készülék, szólsz a biztosítónak, az megcsináltatja a sony-val és rendezi a pénzügyeket, tehát nem az lesz hogy ott a recis csaj nekiesik kis csavarhúzóval a konzolnak, aztán addig addig piszkálgatja amíg meg nem moccan
-
bandi0000
nagyúr
6-10-15 hónapra lehet felvenni, csak elbeszéltünk egymás mellett, vagy nem tudom, mert 10 hónaposnál mondott egy összeget ahol 10k-val többet fizettem volna érte, 6 hónaposnál is mondott egyet kiszámoltam fejbe 6*25 ott is 10k-val többe jöttem volna ki, de lehet csak hasra ütésre mondta, mert végül is 6*23,3k lesz a havi törlesztés szóval pont annyi amennyiért vettem
-
bandi0000
nagyúr
válasz
BlackDesert #27839 üzenetére
biztos hogy lesz, ha szétnézel a ph hírek között, jött kettő trust is gondolom jóval olcsóbb
30k-val olcsóbb, végül is az is sok
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #27833 üzenetére
na ugye, ezt is megoldottuk
Neoteric: áhh, high tech ez a szar, szóval itt már csak kormányváltó van
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #27825 üzenetére
nyilván én is várom, te is inkább előbb egy autós játékot várj ne kormányt
ezzel mi bajod?
Meghivott: Melyik bolt az?
Én amúgy részletre vettem, és vettem rá biztosítást, 5 év garancia+külső sérülés ellene törés stb-re is vonatkozik
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #27822 üzenetére
persze tudom, csak gondoltam valami eget rengető dolog miatt várja mindenki, és azt 2 mondatba el lehet mondani
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #27815 üzenetére
kösz szépen tudtam hogy számíthatok rátok
Még szerencse hogy perfekt angolos vagyok...jah nem
-
bandi0000
nagyúr
mi lesz ebbe az őszi frissítésben akkor feature hogy mindenki ezt várja?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Xirtam #27805 üzenetére
én nem akartam elkezdeni semmit, de ha már ember kiad 130k-t egy konzolra meg 3 játékra 60k-t amibőpl egész gamer PC-t lehetne építeni akkor én legalább is elvárom ha nem is ultrán de legalább 1080p-ben fusson high graf mellett, oké nincs kész, de 1 év azért elégnek kéne legyen neki hogy valamit hozzanak ki belőle, ráadásul szerintem egyiknél se használja ki az egész erőforrást a játék, hogy maradjon későbbre is valami, legalább is gondolom én na én befejeztem, bántani senkit nem akarok de én inkább azt veszem ami jobb
amúgy igen, olvastam én is abu legutóbbi írását, tudom mi a szitu nagyjából, 1 a lényeg hogy most jobb a ps4 és ugyan annyiba kerül, de csupán maga a 2 hardver között is van különbség
Gergosz2: Szerintem látványos, abból kiindulva hogy most a fifa 1080p-ben megy, el voltam ájulva milyen jól néz ki 1m-ről egy 42"-os TV-n, tavaly volt boxom, mondjuk 3-szor is és 3 szor eladtam de ez lényegtelen
akkor 32"-os tv-n nyomtam és undorító volt 1080i-ben a fifa
-
bandi0000
nagyúr
amúgy is ha most 720 meg 900p kell hozzá hogy futtassa a játékot mi lesz 3-4 év mulva, akkor lehet a ps is kénytelen lesz 900p-be nyomulni de akkor a box?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
haddent #27759 üzenetére
Nem tom kinek címezted, de én nem spórolni akarok, nekem csupán annyiból érdekes, hogyha veszek pl NFS-et magyart ugye akkor akár a amgyar accommal is lehessen multizni, és ne kelljen még1szer megvennem, persze igen, magyar NFS megy USA accal, lassan kezd körvonalazódni, de én megveszem mert megveszem szerintem nem drága azért, persze lehetne vitatkozni hogy PC-n ingyen van és még olcsóbb is a játék de hát ez van
-
bandi0000
nagyúr
válasz
jokeman #27748 üzenetére
-ha van kp-d akkor konzolvilág konzolstudio stb, igen biztos várható, de nem éri meg, 140 ért megvenném a te helyedbe konzolvilágba a csomagot, 2 kontroller,kamera,1 játék, a többi játékot meg digitálisan usa accal, vagy használtan kell venni, vagy ha nagyon el vagy eresztve újonnan
-
bandi0000
nagyúr
Persze jó lenne ha nem csúszna de én úgy vok vele inkább csússzon minthogy olyan legyen mint a 4
-
bandi0000
nagyúr
azt hogy illetve hol lehet beállítani, hogy automatikusan belépjen a profilommal, illetve van e olyan lehetőség hogy csak a kontrollert kapcsolom ki a gépet meg nem?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
spawn21 #27669 üzenetére
kicsik az ujjaim lehet ez a baj, túl hosszúnak érzem, és FPS-t jó vele tolni? Mert mintha kicsit "lazább" lenne az analóg, tehát könnyű nagyon mozgatni és nem tudom elképzelni hogy tudok vele így célozni, sajna semmilyen fps demo nincs fent sem amivel meg lehetne próbálni esetleg, de hamarosan veszem a killzone-t majd azzal belejövök
-
bandi0000
nagyúr
Amúgy mindenkinek rögtön a kezére állt a kontroller? Nekem box joy után nehéz megszokni, vagyis fifa közben egyfolytában lecsúszik a kezem alig van rajta az ujjam az analógon, bár remélem megszokás kérdése
-
bandi0000
nagyúr
WWE-n én is gondolkodok mert szeretem
Csak ahogy elnéztem elég gány a mozgásuk, tehát látszik hogy nincs annyira foglalkozva vele mint a UFC-vel, azt is csak azért venném hogy haverokkal jól berúgva püföljük egymást
Más: Valaki próbálta már ezt a videó felvételt? Jó minőségbe veszi fel? Meg ezt csak arra veszi fel hogy feltolja facebookra?
-
-
bandi0000
nagyúr
Aki játszik/ott a fifa 14-el az erősítsen meg vagy javítson ki, én most szedtem le a demo-t és néha néha mintha kicsit magakadna a játék, átállítottam a tv-t is game-üzemmódba most valamelyest javult, de így is észre vettem néhol
-
bandi0000
nagyúr
Én is így gondolom csak nyilván férreolvastam
-
bandi0000
nagyúr
Ha jol emlékszek volt arrol szó, hogy ha megveszed digitálisan a játékot és letörlöd akor végleg törlődik és legközelebb csak megvenni lehet ugye?
-
bandi0000
nagyúr
Mekkorák átlagban a játékok? Tehát hány fér rá a vinyóra, persze digitálisan gondoltam
-
bandi0000
nagyúr
PS4-et hogy érdemes elhelyezni? Mennyi hely kell neki a szellőzéshez?
-
bandi0000
nagyúr
Fifa 15 demo amúgy fent van? netről kb 3 demot láttam ami letölthető az nem valami sok
-
bandi0000
nagyúr
Úgy van! király, rohadjanak meg de legalább ezzel sem kell törődni
Ha érdekel valakit first light 15 dodo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- Playstation 4 FAT 500+2TB GoldHEN 9.0 VR csomag
- Sony PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge Vezeték nélküli kontroller - GARANCIÁLIS!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest