- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanya12
csendes tag
Nekem csinál olyat, hogy elmegy a kép (illetve van kép, de baromi rossz) néha, anélkül, hogy az antennát vagy a tunert vagy bármit piszkálnék. Ilynekor mit csináljak? Van ötleted?
Egyébként a felvételhez milyen SW-t használsz? Az eredeti pixelview-val elég gyenge, kockás és gyenge minőségű a felvétel. Van erre megoldás? -
mixyboy
tag
Töröljétek a témát! A gond megoldódott, most, hogy megcsinálódott, eszembejutott, hogy ezelőtt is így csináltam...

-
mixyboy
tag
PixelView Play TV Pro majdnem elfelejtettem

-
mixyboy
tag
Üdv! Fontos, hogy az eredeti driver kellene hozzá! Nem találom sehol a cd-t, és semmilyen mással nem működik, nincs hangja... (meg fagyogat is, és régen nem csinálta). Volt már, hogy megcsináltam, de sosem lesz jó elsőre. Ezért kellene a hozzáadott driver, vagy egy jó cím, mert a prolink-en csak a progiját találtam meg... Plz help! Fontos!
Kösziii
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition (dobozos)
- Bomba ár! Asus ZenBook UX431FL - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Xbox One S 1TB (dobozos)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs