- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Lám@
csendes tag
A studio (7) 8-ba hogyan lehet megnyitni olyan filet, amit nem vele digatalizáltam be, vagy nincs meg a *.stu kiterjesztésű filom az avi mellé?
más:
Toshiba SD-R5002 (-) íróm van és szeretnék DVD konvertáláshoz segítséget kérni. A digital8 videó felvételeim a Studio 8 progival bevittem, átszerkesztettem és avi formátumba lementettem. Valamivel DVD formátumba kellene kreálnom. Nem kell DVD minõség, de azért jó lenne, ha az SVCD-nél jobb lenne. Inkább a lehetõ legtöbb férjen fel 1 lemezre. Milyen programot és milyen beállításokkal használjak? Ha esetleg egy egyszerű menüt is szeretnék, akkor azt melyik programmal érdemes.
Ha minden megvan, akkor milyen programmal érdemes kiírni és az írás beállításánál mire kell figyelnem?
Elõre is köszönöm, és bocs, hogy ennyire lám@ vagyok.
Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest