Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
Aktív témák
-
Lám@
csendes tag
A studio (7) 8-ba hogyan lehet megnyitni olyan filet, amit nem vele digatalizáltam be, vagy nincs meg a *.stu kiterjesztésű filom az avi mellé?
más:
Toshiba SD-R5002 (-) íróm van és szeretnék DVD konvertáláshoz segítséget kérni. A digital8 videó felvételeim a Studio 8 progival bevittem, átszerkesztettem és avi formátumba lementettem. Valamivel DVD formátumba kellene kreálnom. Nem kell DVD minõség, de azért jó lenne, ha az SVCD-nél jobb lenne. Inkább a lehetõ legtöbb férjen fel 1 lemezre. Milyen programot és milyen beállításokkal használjak? Ha esetleg egy egyszerű menüt is szeretnék, akkor azt melyik programmal érdemes.
Ha minden megvan, akkor milyen programmal érdemes kiírni és az írás beállításánál mire kell figyelnem?
Elõre is köszönöm, és bocs, hogy ennyire lám@ vagyok.
Aktív témák
- Linux Mint
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest