- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
Thulcandra #24 üzenetére
Ja, meg ha van a gépben egy olyan vinyó amit biosból kezel, azon a rendszer, majd a másik vinyót belerakod biosban not installedre, és hagyod, hogy a win kezelje le, akkor szépen menni fog 137 gb fölött is. Így használtam már P1-en is 200 gigás vinyót.
-
kraftxld
félisten
válasz
Thulcandra #22 üzenetére
www.rom.by
Tuti nem vágja szét. legrosszabb esetben viheted a mikronikába újraflashelni a bios ict
De ilyen még nem kellett mióta használom. -
kraftxld
félisten
válasz
Thulcandra #19 üzenetére
Okos orosz pajrások csináltak biospatchert amivel tuti megy a 137GB feletti vinyó is vele, ha award biosos a lap.
-
Fex
tag
válasz
venember83 #8 üzenetére
Bizony-bizony, igazad van, van ilyen progi. A maxtorokhoz a maxblast vagy mi a fene a neve, éppen nemrég bővítettem megrendelésre egy pII-es gépet egy 200 Gb-os maxtorral.
Látja rendesen a 200 Gb-ot, gond egy szál sem... -
Thulcandra
senior tag
Nem épp p3as gépem van
de... Acorp 7KTA2E alaplaphoz nem találok 1.0 -ásnál frisebb biost... Most egy 40 G winyó van benne. Szerintetek alapból vinné így 120 -ig? Sajnos kölcsönkérni nem tudok, hogy megnézzem menne-e.
Vagy érdemesebb lenne egy pci sata vezérlőt vennem? Vagy új lapot? De akkor új proci is kell arghh... -
kiscsako
csendes tag
Mi a helyzet az abit BM6-tal? (lapon annyi írást találtam hogy AB-BM6, asszem ez abit). Jelenlegi BIOS nem látja a 80GB-os vinyót. Hogy lehetne ezen segíteni? ABIT oldalán nem láttam 2000-nél frissebb BIOS-t, és annál se írják hogy 40GB-nál többet kezelne. (Előző valamelyik veriót kiterjesztették 40GB-ra) A segítséget előre is köszi!
-
girafe
csendes tag
Kosz mindenkinek!
-
Break
senior tag
Ez tényleg alaplap függő....a jobb alaplapgyártók kiterjesztik a max-ra a vinyó felismerést.....(124Gb asszem).....
Pl: Abit Bh-6 a legutólsó biasszal simán látja és KEZELI is a 120-as vinyókat...
Persze ez op rendszer függő is egy picit, mert ha Win98 alatt szertenéd fdisk-elni vagy formázni, jóval kevesebbnek látja, ...W2K & XP-vel ilyen gond nics...
Ajánlott prg Partition Magic 8.0... ( http://fosisoft.home.ro/ ) -
L3zl13
nagyúr
válasz
venember83 #7 üzenetére
Tudtommal 80GB-s korlát nincs.
Ha kezel 34(?) GB-nél nagyobbat, akkor 137GB-ig mindent kezel. Ott a következő korlát.
120-asnál nagyobbat szinte kizárt, hogy kezeljen szerintem. -
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #6 üzenetére
viszont ha markas, akkor lehet, hogy 80GB-ig, tovabb nem hiszem
-
nygma
addikt
ja, alaplaptól függ. egyébként ha veszel bele pci-os ide-vezértlőt, akkor akármekkorát a maiak közül, de a 40 gigásakat minden további nélkül
-
Bazsesz
őstag
Meg persze BIOS-tól... Ha ezeket leírod, akkor esetleg tudunk segíteni.
w: Balu -
girafe
csendes tag
HI!
450-es gepbe mekkora hdd-t lehet betenni?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest