Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Szia!
Gyári recovery letölthető (pl. a Finless rom-oknak mindig része). A kernel-t, stb. nem is kell bántanod. UG802-n elvileg megy a dual boot is.
Jó lesz az általam feltöltött image is, csak a wifi-t kell beállítani a /etc/modules-ban. Az UG802-ben egyébként teljesen normális wifi van az MK808-hoz képest.
-
MGa73
tag
Sikerült addig eljutnom, hogy a recovery területre beflasheltem az RC3-as kernelt illetve az SD kártyára ráraktam a fórumra belinkelt picuntut. Recoveryben újra indítom szépen bejön a picuntu a root123-al betudok jelenkezni. Internet az usb-ethernet átalakítóval egyelőre nincs. Megmagyarázhatatlan jelenség, hogy a wifi kapcsolatom pl. a laptoppal megszakad ha be van dugva a kábel az usb-ethernet adapterbe (átlátszó könig). Mit kell állítanom, hogy legyen vezetékes netem?
-
MGa73
tag
Sikerült addig eljutnom, hogy a recovery területre beflasheltem az RC3-as kernelt illetve az SD kártyára ráraktam a fórumra belinkelt picuntut. Recoveryben újra indítom szépen bejön a picuntu a root123-al betudok jelenkezni. Internet az usb-ethernet átalakítóval egyelőre nincs. Megmagyarázhatatlan jelenség, hogy a wifi kapcsolatom pl. a laptoppal megszakad ha be van dugva a kábel az usb-ethernet adapterbe (átlátszó könig). Mit kell állítanom, hogy legyen vezetékes netem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen lett az Epomaker visszafogott árú billentyűzete
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Suzuki topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Sorozatok
- Háztartási gépek
- Apple MacBook
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- Komplett PC monitorral, belépő gamer PC
- 27% - HP All-in-One Desktop PC, 23.8" / AMD Ryzen 7520U / 8GB DDR5 / 512GB SSD!
- 27% - ACEmagician S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest