- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
Aktív témák
-
yossarian
aktív tag
hello mindenki.
egy pic 18-asom (18f1320) van és hozzá van egy ds1624-es hőmérő. a hőmérő i2c-vel kommunikál, de sehogy se sikerült még összehoznom a dolgot.
a különböző rutinok elvileg jók, a teljes egészben még biztos vannak hibák. mivel nem működik
első kérdésem:
ha egy pickel csinálok i2c buszt, akkor milyen kapcsolása kell, hogy legyen? az sda és az scl-re kell raknom külső tápot, felhúzó ellenállást? milyet, mekkorát? csak simán ráraktam a pic két megfelelő lábára az sda és az scl jelet. de próbáltam már külső táppal is.
hogyan lehetne letesztelni, hogy egyáltalán megy-e valami? mert így egybe nagyon sok helyen lehet hiba, és nem tudom hol kezdjem a hibakeresést.
ha valakinek kell, akkor belinkelem a forrást.
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged