- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
ööö... ez most kötözködés, vagy egy megközelítés akar lenni?
én nem azt mondtam, hogy .html-be kell írni a php-scriptet, de aki weboldalt készít, az nyilván (többnyire) html-kód közé írja a php-scriptet. de képzeld, írtam már php-alapú weboldalt, amiben .html fájlok működtek, és futott a php-scipt, ami beléjük volt írva. így konfiguráltam a szervert. ezt kérte, akinek csináltam. -
supercow
őstag
Annyit hozzáfűznék, hogy a BLOB (Binary Large OBject) inkább bináris adat tároláshoz ajánlott (ahogy a neve is mondja), a TEXT, MEDIUMTEXT és társai pedig karakteres adathoz. A műkösésbeli különbségeket nem ismerem, de biztosan nem véletlen, hogy külön vannak.
A HTML tagek kigyomlálásához : először strip_tags -el kiírtod az összes taget a szövegből, majd random helyekre beszórud ezek valamelyikét: <B> <I> <U> és párjait.. Miért, nem mindegy mit ír be a user? :)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest