Aktív témák
-
Andie
őstag
Köszönöm!
Basszus, már erre sem engednek rákeresni! Miután a google ugye url-é alakitja a kereső feltételt, bennevan a chat szó, és kidobja acces deniedre a tüzfal
Megáll az eszem. És ez egy infós cég
u.i. : Te Lezlie! Nem neked lógok még egy hálókártya árával??
[Szerkesztve] -
Andie
őstag
Sziasztok!
Meg lehet valósitani php-ban valami eccerü kis chat-et?
Mivel letiltottak immár mindent a cégnél (icq, msn, skype, minden), gondoltam áttérünk akkor htmles módusra. Valami oylasmit gondoltam, hogy a lap 2 részre lenne osztva, felül nagy szövegterület, ide gyülnének az üzenetek. Alul pedig egy kis beviteli rész: text-area + submit gomb. (netán egy szinválasztó).
Addig még talán nem is gond, hogy a text-area tartalmát beinsertálja a fenti html-be, hanem a frissités? Hogyan lehet megoldani, hogy amikor én submitolok, a többi leskelődő felhasználónál frissüljön a képernyö?
Van erre valami kész sample? -
Andie
őstag
válasz
paramparya #2423 üzenetére
Tudnál egy apró példát küldeni a mailemre, ha megkérlek?
Köszönöm! -
Andie
őstag
Sziasztok!
Abszolute láma vagyok php-ban, inkább delphi+sql az erősségem, de most szükségem volna egy kis trükkre. Lévén szervezek évről évre egy kis autós összejövetelt, szükség van mindig egy kérdőivre, amiben bekérem, ki mit kér kaját, piját, kivel jön, stb, egyéb kérdések. Namost tavaly már épp 60 autó jött össze, és bizony a jelentkezések körül volt némi variálás.
Többen felvetették, hogy pl semmi visszajelzést nemkaptak arra vonatkozólag, hogy végülis milyen adatokat adtak le. Jólenne egy olyan funkció, hogy miután a jelentkezési ivet leokézták, kapjanak a megadott emailcimükre egy visszaigazolást.
Ezt szeretném most megtenni.
Valaki tudna adni egy olyan egyszerü kis scriptet, ami egy formon beadott mailcimre elküldi a form többi adatát ? (név, telszám pl)
köszönettel!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest