- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Hi, Codeigniterben kérnék segítséget, hátha van itt pár kolléga nagyobb tapasztalattal. Szeretném az Ion_auth lib-et használni. CI alatt elvileg van lehetőség, hogy komplett libet, amiben van controller/model/view/... az apppath/third_party mappába tegyem. Ezt a readme is írja. Bemásoltam, a lib-et be is tudom ezzel tölteni:
$this->load->add_package_path(APPPATH . 'third_party/ion_auth/')->library('ion_auth');
Viszont a controllert, amiben meg van írva csomó minden, nem tudom hívni. Én rontok el valamit, vagy controllert csak az apppath/controllers-ből lehet hívni? -
alitak
senior tag
válasz
CSorBA #12857 üzenetére
http://securityreactions.tumblr.com/
Ilyenekből mint csepp a tengerben
-
alitak
senior tag
A firebird szervet innen lokálisan a gépről egy kliensprogrammal (FlameRobin) elérem. PHP-val a szerverről nem érem el. A PDO elképzelhető, hogy nincs telepítve, a szerver üzemeltetés rész nem nálam van. Rákérdezek. Van arra esély, hogy ha az ibase_connect() segítségével nem tudok csatlakozni, attól a PDO-val menni fog a dolog?
-
alitak
senior tag
válasz
Sk8erPeter #12725 üzenetére
Igen, ebben abszolút igazad van. Ez a hiba:
Unable to complete network request to host "*****". Failed to establish a connection. A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt in *** on line 438A PDO csatlakozást is próbáltam, ott ez lett a vége:
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'could not find driver' in ***:439 Stack trace: #0Ez szerver beállítás hibája lesz?
-
alitak
senior tag
CentOS. Viszont időközben a rendszergazdánk alakított valamit, mert a függvény már megy. Az új probléma, hogy nem tudok becsatlakozni külső adatbázishoz. Másik, nagyon hasonló rendszerről ugyanaz a PHP kód működött, valamint kliensprogramból be tudok csatlakozni. Még megpróbálok ssh-n keresztül csatlakozni, lehet más a gond, nem pedig a PHP.
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
belefutottam egy olyan gondba, hogy interbase adatbázishoz nem tudok csatlakozni. A phpinfo szerint a firebird/interbase driver engedélyezve van, a kód futáskor meg azt mondja, hogy Fatal error: Call to undefined function ibase_connect()
Találkoztatok már ilyen gonddal? -
alitak
senior tag
Csóró egyszerű kérdés
:
egy string hosszát milyen parancs adja vissza? -
alitak
senior tag
Milyen paranccsal lehet beolvasni egy txt fájlegész tartalmát?
Az fgets csak 1 sort olvas be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oneplus Nord 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged