Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Android szakmai topik
- Magisk
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
válasz
tkazmer
üzenetére
Szia!
Bocsi, hogy csak most írok, de nagyon nem voltam gép közelben... Szóval elég csak a php-t feltennem? Nekem alapból fennt van az iis, de valahogy nem megy, Igaz feltettem egy apachot is, de akkor azt leszedem, nekem csak az a lényeg, hogy a életrekeltsem a gépen a php-s dolgokat. Honnan érdemes leszeni a php-t és mit kell tennem, hogy a célom alehető leggyorsabban elérjem?
Elnézéseteket kérem, ha nagyon kezdő lennék, de az igazat megvallva nem nagyon tudok kiigazodni a leírásokon...
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Retes
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék php motorokat futatni a gépemen akár apache vagy más egoldásokkal, tudtok segíteni nekem, hogy miképp tudom ezt a legkönyebben elérni? Szóval a cél az annyi lenne, hogy egy olyan webwt szeretnék csinálni amin kifelé php alapú lapok is lefutnak...
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Retes
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Apach és php-t szeretnék telepíteni. Google- volt a barátom és találtam is egy jó leírást, de itt ott hiányosnak vélem az instrukciókat és sajnos minden feladat elvégzését követően a teszten nem azt látom amit látnom kéne. Igyekeztem mindent jól megcsinálni, de a tesztoldalon sajnos csak ezt látom: <?php phpinfo(); ?>
Biztos, hogy én rontok el valamit, és ebben kérném a segítségeteket, hogy hol keressem a hibát!
Nagyon amatőr vagyok ezen a téren úgyhogy nézzétek el nekem!
Az oldal ami alapján próbálkoztam: [link]
Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Retes -
retes
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni a php-programozással, de sajnos nagyon minimális tapasztalatom van ezzel kapcsolatban. Mi a legjobb megoldás, ha veszek egy könyvet vagy a google barátomra támaszkodok.
A témával kapcsolatban nagyon kezdő vagyok, annyi az alap tudásom, hogy egy nagyon egyszerű webet el tudok készíteni, de tovább már nem megy...
Mindenki segítségét előre is köüszönöm!
Retes
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- One mobilszolgáltatások
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest