- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterfihugo
csendes tag
sziasztok, egy kérdésem lenne:
[link]
Van ez a Github-os script.... önmagában ezt működésre lehet bírni? Nem igazán értek ehhez a részéhez, mert ez a script többnyire *.ERB fájlokat tartalmaz... és nem tudom, hogy van e rá mód, hogy "futtathatóvá" tegyem tárhelyen... ha igen, akkor hogyan? Vagy ez pontosan mire is jó??
Egy telekocsis rendszert kellene összehoznom a közeljövőben és szeretnék pár példát látni, hogy ki hogyan építette fel (adatbázis, szerkezet stb...)
Előre is köszönöm a válasz(oka)t -
peterfihugo
csendes tag
sziasztok, adott egy ismerősöm kódrészlete, amit sehogy se látok át igazán, hogy miért nem működik neki... ez egy oldal beregisztrált látogatójának profil oldala, és minden a látogató által módosított adatot elment, kivéve, ha a profilképet módosítja, azt nem menti el... vagyis mintha fel se töltené az új képet....... tudnátok neki ebben segíteni?
-
peterfihugo
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtam eldönteni melyik topikba is írjak ezzel kapcsolatban, így ide írok, végülis ide (is) vág.
Szóval adott egy oldal: [link]
Innen elérhetitek az admin felületét is -> [link]Szóval az első kérdésem az lenne, hogy nem ismertek ehhez hasonló letölthető scriptet esetleg, illetve ha nem, akkor van e vállalkozószellemű egyén közöttetek, aki havi fixért bevállalná, hogy egy ilyet (mint pl az oszkar.com .... telekocsis oldalak) elkészít, bedolgozik a cégnél, ahol dolgozom (mivel egyszerre most több dologgal kell foglalkoznom, és így nem jut idő mindenre sajnos...)?
Ez, amit linkeltem, azért tetszik/tetszene, mert nem kell újragondolni az egészet működésileg, mit hogyan, miért, hanem átírni benne amit esetleg kell, lefordítani és kész is...
(Ha valaki szereti a kihívásokat és érdekli az "állásajánlat", amit írtam, akkor jelezzen privátban!!!)
-
peterfihugo
csendes tag
[link]
A fenti linken található kódsorból valaki mondja már meg hogy mi a hiba .... mert nem tudok rájönni... amint ez a php-t beinclude-olom az admin felületemen, akkor olyan, mintha folyton elkezdené újratöltögetni az oldalt.... és nem bírok rájönni miért... már lehet h fáradt vagyok... -
peterfihugo
csendes tag
Sziasztok, eléggé kezdő vagyok a témában ezért kellene tőletek egy kis segítség:
Nah szóval adott ez a kódrészlet…innen le is tölthetitek, ha úgy jobban átlátjátok.....hxxp://pressuretackle.com/show.rar
hxxp://szallasok.hu/hotel-wellamarin-zamardi/szallas <- itt meg is tekinthetitek élőben, hogy mit is csinálna ez az egész valójában. A jobb oldalon lévő karikában az Oszkár telekocsis logós részre kattintva átvinne az Oszkár telekocsi oldalára ez a hivatkozás -><script>
$.get("http://ipinfo.io", function (response) {
$(".tartozkodasi_hely").html(response.city);
var hely = 'Az Ön jelenlegi becsült tartózkodási helye:\n' +response.city;
//alert(hely);
}, "jsonp");
</script>
<a href="http://utitars.oszkar.com/day-<?= date("j"); ?>/honnan-/hova-<?=$hotel["telepules"]; ?>/month-<?= date("n"); ?>/year-<?= date("Y"); ?>/" target="_blank" title="Utazzon Oszkárral | Úticél: <?=$hotel["telepules"]; ?>">nah most a hivatkozásban a “hova-” ugye php-val megoldottam saját adatbázisból. Ami nekem nagyon kellene, az az, hogy a “honnan-…..” a pontok helyére hogyan vihetném be az előzőleg scripttel behívott response.city értékét (ami ugye ip alapján a város nevét írja ki. Mert ugye a tartozkodasi_hely nevű class-ba a script behívja ezt az értéket, de a href-be hogy tudnám kiíratni a script által meghatározott város nevét a “honnan-” után?
fúú…már nagyon idegesít a dolog, és lehet hogy nem tudtam leírni érthetően, mit szeretnék, de azért bízom benne, hogy tudtok nekem segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged