- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atilla100
tag
El is kezdtem a PHP5 24 óra alatt című könyvet, már a 115. oldal tájékán tartok. Jól gondolom hogy az nagy probléma hogy még HTML-t nem tanultam? Illetve milyen programozások, kiegészítések kellenek hogy jól menjen a programozás és weblapfejlesztés, gondolok itt az adatbáziskezelésre és társaira? Nektek mennyi időbe tellett az alapok elsajátítása? Tudom ahány ember anniy féle na de mégis mennyi idővel számoljak
-
atilla100
tag
Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket Kívánok Nektek!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy ti hogy kezdtétek el a php programozást, miből tanultatok? Tudnátok esetleg jó könyveket ajánlani amiből elkezdhetném én is a tanulás?Sajnos angolul nem tudok , így elsősorban magyar nyelvű könyveket keresek. Köszönöm előre is a segítségeteket.
Üdvözlettel: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged