- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Sk8erPeter #9258 üzenetére
Köszönöm, ISTEN vagy! Ezt betettem az AJAX-szal és include-dal vegyesen meghívott file elejére és tökéletesen működik! Nincs e_notify, nincs hiba, megy a kilépés, belépés, minden.
Akkor már csak azt árulja el valaki,
session_unset();
session_destroy();Ez a két parancs miért nem zárja be a sessiont? Azaz ha ezt használom a kiléptetésre, nem léptet ki, de hiba sincs. Ellenben ha nullázom a session változókat $_SESSION['változónév']=''; formában akkor megtörténik a kiléptetés.
-
CSorBA
őstag
válasz
Sk8erPeter #9258 üzenetére
Már nem azért, de ezt kicsit nem értem, most ezt pl hol használnád? Úgy értem mondj vmi olyan szituációt, ahol be akarom állítani a sessiont, de csak ha nincs header és nincs session. Véleményem szerint a, ezt próbálnám elkerülni, mondjuk úgy h. tényleg nem küldök ki semmit sem addig. Ha nagyon nem megy, akkor ob-val várakoztatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Max
- Formula-1
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest