Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Na, akkor jó.
Amúgy érdekes téma, mit sorolnak direkt marketingbe, én alapvetően a keresőoptimalizálást nem sorolnám ide, mert marketing tanulmányok alapján (jó, ez lóf@sz, amit én tanultam belőle) ez számomra valahogy már kiesik ebből a fogalomból - itt mégis részben ezt is említik, mint szempontot: [Wikipedia - Direct_marketing]
"Online Tools
[...]
Search: 49% of US spending on Internet ads goes to search, in which advertisers pay for prominent placement among listings in search engines whenever a potential customer enters a relevant search term, allowing ads to be delivered to customers based upon their already-indicated search criteria.[12] This paid placement industry generates more than $10 billion dollars for search companies. Marketers also use search engine optimization to drive traffic to their sites."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest