- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Kivéve ha automatizálni szeretnéd a form feldolgozását."
Na de ez még mindig nem mond ellent annak, amit írtam. Automatizáltan is ugyanúgy benne lehet az isset() VAGY !empty() ellenőrzés...A felhasználótól érkező információ megbízhatatlanságáról meg szerintem nem kell különösképpen tárgyalnunk, ez evidens...
Nyilván kliensoldali ellenőrzés sehol nem vált ki semmiféle szerveroldali ellenőrzést, ezt mindketten tudjuk, nem is tartozik szorosan a témához.
Arról beszéltem, hogy az isset ellenőrzés azért sem hülyeség, mert kliensoldalon kiszedhet a formból a júzer elemeket, úgy postolja el, Te meg mondjuk ha nem nyomatsz egy isset() ellenőrzést, akkor lehet, hogy vizsgálod a POST tömb olyan indexét, ami nem is létezik, így kaphatsz egy notice-t.A JavaScript hiányával egyetértek, hogy manapság már nem érdemes foglalkozni, legfeljebb szerveroldali validálás szintjén. Mégsem értek egyet feltétlenül a checkbox hidden mezővel való kiegészítésének szükségességével, ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest