Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
mallee
tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Egy kicsit kritizálok, ha nem baj

Configuration
Az osztálynak van konstruktora, amely az általad linkelt kódokban sehol sem kerül meghívásra. Ezenfelül csak statikus változót és metódust tartalmaz, nem értem a szándékodat. Vagy legyen statikus osztály (inkább ne) vagy ne legyen az (inkább ez).Database_Connection
Továbbra is végez felesleges dolgokat, lásd ini_set. És hiába nem akarod, hogy belekössünk, bele fogunk
A display_errors amúgy is legyen kikapcsolva, a hibákat nem kiíratni kell, hanem loggolni.
A die() helyett hagyd az exception-t "felbuborékozni" és egy másik szinten kezeld le a hibaoldalt.Database
őőő, ez így nem az igazi szerintem. De majd később kifejtem.Amúgy összességében jó irányban halad a dolog, de még sokat kell ezen dolgozni

Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A display_errors amúgy is legyen kikapcsolva, a hibákat nem kiíratni kell, hanem loggolni.