Hirdetés
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Na. Jó hogy valaki benézett ide.
A helyzet félig meddig megoldódott.
A baj az volt, hogy ott vágta le mindíg a szöveget, ahol ékezetet talált. Ezt azzal próbáltam orvosolni, hogy az egybevetés attribútumnál kiválasztottam a latin2_hung... kódlapot.
Namármost ettől végre beviszi a teljes szöveget, de az ékezetes karakterek helyére kérdőjelet szúr be. Azt nem tudom miért csinálja.
A másik problémám pedig az, hogy ha nem írok be semmit a FORM-ba és befrissítem az oldalt, akkor feljön eg ablak, hogy újra akarom-e küldeni. Rutinból ütök egy entert (a felhasználó is megtenné) erre elküldi újra az előtte beírt szöveget és bekerül ugyanaz a bejegyzés az adatbázisba. grrr.
Egyelőre ez a két probléma van, de feltöltöm valahova a kódot, délután aztán megnézhetitek. Kezdő vagyok még ebben.supesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő