Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Na. Jó hogy valaki benézett ide.
A helyzet félig meddig megoldódott.
A baj az volt, hogy ott vágta le mindíg a szöveget, ahol ékezetet talált. Ezt azzal próbáltam orvosolni, hogy az egybevetés attribútumnál kiválasztottam a latin2_hung... kódlapot.
Namármost ettől végre beviszi a teljes szöveget, de az ékezetes karakterek helyére kérdőjelet szúr be. Azt nem tudom miért csinálja.
A másik problémám pedig az, hogy ha nem írok be semmit a FORM-ba és befrissítem az oldalt, akkor feljön eg ablak, hogy újra akarom-e küldeni. Rutinból ütök egy entert (a felhasználó is megtenné) erre elküldi újra az előtte beírt szöveget és bekerül ugyanaz a bejegyzés az adatbázisba. grrr.
Egyelőre ez a két probléma van, de feltöltöm valahova a kódot, délután aztán megnézhetitek. Kezdő vagyok még ebben.supesz
-
supesz
aktív tag
Up!
-
supesz
aktív tag
Hello,
Tudna vki segíteni?
Egy hosszabb szöveget írok be egy textarea-ba, de az adatbázis csak 25 karakter tárol el belőle. Mi lehet a hiba? A rekord típusa varchar(255).
Valaki tud nekem segíteni?supesz
Csináltam egy képet is: Kép -
supesz
aktív tag
Asszem mostmár működik...
-
supesz
aktív tag
Most vhogy eljutottam oda, hogy már megjeleníti a böngésző, de most a php kiterjesztésű fájl tartalmát, nem az eredményét.
Gondolom a a gond a php fordítóval lehet. -
supesz
aktív tag
Hello,
Az a gondom, hogy a php fájlt meghívom a böngészőbe, de nem fut le hanem feljön a böngésző ablaka, hogy lementem vagy megnyitom vagy mégse.
Miért nem fut le a script? Eddig ment, dolgoztam is vele. Nem állítottam semmit el.
Fontos lenne.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- (BANKMENTES, RÉSZLETFIZETÉSSEL) ASUS/DELL/ LENOVO - CSÚCSKATEGÓRIÁS LAPTOPOK AZONNALI KÉSZLETRŐL!
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest