- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Peet
senior tag
Igazság szerint és csak egy ürlapot szeretnék már végre összedobni a neten, ami a kitöltött ürlapot egy olvasható szép levélben küldi el nekem. Többen is a php-ra esküdtek eddig, viszont én nem értek hozzá, ezért keresnék valami olyat ami segít megírni a kódot hozzá.
Elösször javascriptben írtam egyet, de amit kaptam levelet az egy nehezen kiolvasható valami lett. Amilyen megoldásokat még találtam, azok se ovltak jobbak, meg mellékletként küldték el nekem.
Nekem valami olyasmi kellene ami egy emberi olvasható formában küldi el a kérdéseket és mellette a válaszokat is, olyasmi formában, mint ahogy az ki lett töltve. -
Peet
senior tag
Egy könnyen kezelhető PHP form (ürlap) készítőre lenne szükségem, amit grafikus felületen beállítok, majd az legenerálja a beillesztendő kódot.
Elsősorban freeware program érdekelne, de kipróbálható demok is jöhetnek.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Retro teló rajongók OFF topicja
- EAFC 25
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- LEGO klub
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest