- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
zoo8800 #25165 üzenetére
na jó, de legalább a vételár alcsonyabb.
Ennél jóval többe kerül ha már 1.8 vagy 2.0 moci van a háztető alatt.
Egyébként meg, ha egy autóval mondjuk csak papásan lehet közlekedni akkor az már számotokra nem jó autó? Nem az lenne a lényeg, hogy elvigyen A-ból B-be úgy, hogy közben minél komfortosabban utazzon az egyén?
Basszus, ezen gondolkodjatok már el!Nem mindenkinek kell versenyautó. Megintcsak azt mondom, hogy lehet, hogy szégyen, de nekem bőven megfelel az 1.4-es golfom.
Persze, nem mondom, hogy nem jó érzés amikor annyira gyorsul a vas, hogy beleprésel az ülésbe, de ez már egy jóval drágább élmény. Legalábbis számomra.
Én bérből és fizetésből élek. Nem tudok megfizetni egy erősebb autót. Jó lenne, de nem megy. Viszont a jelenlegi is megteszi ugyanazt mint az erősebb.Ahogy nézegettem most a HA-n kb fél milla különbség van egy 2.0 és egy 1.6 között.
Nekem sok. Persze van egy-két kivétel. -
válasz
zoo8800 #24399 üzenetére
itt Fehérváron is van egy tucat kereszteződés, ami állítólag a sárgán/pirosan átmenőket nézi. még nem kaptam csekket, pedig lelkesen megyek át sárgán, még ha pirosra is vált. inkább az előttem-utánam jövőt figyelem, mint hogy a lámpát sasoljam, hogy éppen milyen állapotban van a sárga. egy csekk még olcsóbb mint egy törött autó. és itt egy debreceni cikk. Persze máshol meg azt írják, hogy kamerák képei alapján büntetnek...
-
Octi
aktív tag
válasz
zoo8800 #24395 üzenetére
Pontosan
Másik kérdésem: ha a lámpában van a kamera, hogy tudja rögzíteni a piroson áthajtás tényét? Mert az, hogy a pirosra váltás előtt 3 méter 23 centiméterre voltam a lámpától, az az áthajtás tényét nem bizonyítja.
Ahhoz az autót hátulról kell fényképezni, és még ezek a képek is elég vitathatóak. -
Octi
aktív tag
válasz
zoo8800 #24383 üzenetére
Utána néztem, és jogos. Most már valóban így van
Annó még, amikor utoljára vettem saját névre használt autót, meghatalmazást kellett vinnem az előző tulajtól, hogy megcsináltathassam rajta én az eredet vizsgát.
Részemről baromságnak tartom. Szvsz az eladónak kellene igazolnia, hogy nem lopott autót árul. Ezen az alapon az átírás is lehetne (hivatalosan) megállapodás kérdése. -
rob210
nagyúr
válasz
zoo8800 #23923 üzenetére
Olcsóbbat nem tudok de ugyan ebben az árfekvésben nem is egy renault van.
Tehát nem csak ez olcsó, te azt írtad bármi mást vesz drágább lesz ezzel a drágább lesz résszel vitatkoznék, nem azzal, hogy a puntó olcsó.Mert ez teljesen egyértelmű.
Jó kis kocsi városba nem is kell jobb.
Nekem renaultom van apósomnak puntója mindig verenyzünk kinek kell kevesebbet költeni a kocsira, egyenlőre én állok nyerésre
De csak pár forinttal -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
zoo8800 #23302 üzenetére
Te jóóó isten
Ha már tempomat.
Bementem szervizbe, megkérdeztem mennyi az annyi.
Elvileg kart kell cserélni. De elvileg nálam egyben van a 2 oldal.
25-30 a kar, pluz kell egy relé+ vezeték, illetve aktiválni az agyában+ szerelés.
Mondtak egy laza 40+szerelési díjat. elvileg 3 óra szerelés, és sacc 10-12K a szerelő rezsi óradíja.
Mintha láttam volna olcsóbbat neten... -
Morris
veterán
válasz
zoo8800 #22939 üzenetére
Le volt akciózva a boltban, azért volt ilyen olcsó. Az árával nem is volt gond, mert jobbára tényleg majdnem ebben az árfekvésben meg lehet kapni a 10W-s olajokat.
Szerintem nem is volt hamisított vagy mi. Mostanában nagyon sok az ilyen off hír/megjegyzés.
Annyit tudok csak, hogy korábban Valvoline Max life 10W-40 volt beletöltve és azzal nagyon szép hangja volt az autónak. Majd jött a castrol és vele a hangos motorhang is.
Most szintén Valvoline van benne, csak synpower 5W-40 full szintetikus. És ezzel is csöndes.
Ergo, csak az olajjal lehetett valami gigszerNem akarom reklámozni, csak mint tapasztalat írom le. Gondolkoztam még a Mobil 1 new life 0W40-en is, meg a Total Quartz 9000 5W40-en is, de ezt maradt.
Szerintem a 0W- igencsak fogyott volna a gyűrűzés illetve az új szelepszár szimeringek ellenére.
10W40-nél abszolut nincs olajfogyás. Ennél meg majd kiderül... -
-
Babetta-X
senior tag
válasz
zoo8800 #20591 üzenetére
Nem tudok ilyen esetről, olyanról viszont tudok, hogy a hibalámpát kigyújtotta, és utána már sorozatosan ezt játszotta.( Ez volt végülis a kérdés lényege) Sőt olyanról is tudok, hogy átépítettek egy ilyen katalizátort nem monitor szondás autóba és minden jó volt utána.
-
Balinov
titán
válasz
zoo8800 #19347 üzenetére
ugylegyen, 2-2,5 ora mulva kell ujbol hivnom, majd remelhetoleg melo utan elhozhatom. Majd jelentkezem a hiba (pontosabb) leirasaval okulasul masoknak.
Egyebkent van valami ajanlott (magyar vagy angol) nyelvu szagirodalom ehez a B5-os A4-eshez, amit erdemes beszerezni?
-
Balinov
titán
válasz
zoo8800 #19340 üzenetére
Kickass: igen termeszetesen, de min alatt volt.
zoo8800:szoval elkepzelhetonek tartjatok, hogy nem azert kaptam Piros olajszint hibakodot a muszerfalon, mert rossz az olajnyomas, hanem mert tul sok az olaj?
Ez alapjan a hibakod Engine Oil Pressure too Low
udv
Balinov -
tomcsi23
veterán
-
VR6-Fan
veterán
válasz
zoo8800 #18649 üzenetére
áhh az már túl nehéz lenne
egy egyszerű bukó (ahhoz még kell 2-es passat tetőt, ha esetleg tud valaki.. szerezni) nyíló napfénytetőm lesz villanyosítva.
klíma csak is akkor lesz ha veszek egy ugyan ilyen 16V golfot amibe kipróbálom a klímát és, megy és én magam a két kicsi kezemmel bontogatom ki... sajna mindegy cucc egyedi kb a klímás 16V-knél.
rob210: nálunk 10-15 ellenőriznek és töltenek.
haveromnak a jetta GTX-ét 12e ért vákumozták-nyomták és töltötték R12-velfed komp már van, többet tudd mint a legtöbb 4-es de ha jól emlékszme akkor többet tud a 4-es GTI fed compjánál is
ez nem pont a sajátom
ABS-en meg agyalok bár valami 4-es golfén vagy A3-as audijén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest