Hirdetés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Y.S.
aktív tag
focvis, TaaT - Utóbbi kettőt akkor kihagynám, lakók biztos nem díjaznák!
Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/46e4fbbn
-
molnarpeter
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
brumi1024
veterán
Bosoko-k fent, tökéletesen passzol, még szebb is mint a gyári. Hibátlanul töröl, ha tartós is akkor mást nem veszek Köszi a tippet (a boltra is!), nem próbáltam volna ki magamtól.
-
viperabácsi
addikt
válasz molnarpeter #84306 üzenetére
A H Astra 5x112 lyukkal "osztódik"
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
-
MammoUTh
csendes tag
Sziasztok!
VW Lupo 1998 - 1.0 benya
Van tippetek hogy mitől lehet hogy indokolatlan mennyiséget fogyaszt az autó és ennek mik lehetnek az otthon "fingér" orvosolható resolutionjei?
Gondolok itt légszürő cserére, gyertyák, stb.
Az van hogy a kis szemétláda 6,6-7 litert eszik, pedig nem gyilkolom. Hosszútávon (Balatoni-Győr 110 Km) és vegyesen (Győr belváros-Audi). Ez annyira irreálisan soknak tűnik hogy elképzelésem nincs. A 30 literes tankot ~450 Km alatt kiüríti és nem csöpög belőle sehol.
Ma bent a cégben lekértem a rendszerből pár adarot IFAbol alvázszám alapján így pontosan megvan milyen alketrészek kerültek bele anno:
motor:
4-Zylinder-Ottomotor 1,0 L/37 KW mit MPI, EU3-D Grundmotor ist: T3M
( 1998ban gyártották Wolsburgban, 39. naptári hét 4. napján )Várom az ötleteket, nekem 1 hónapja van "autóm" ti biztosan több tapasztalattal rendelkeztek.
Előre is köszönöm!"A növényeknek Brawndo kell! Elektorlit van benne!"
-
Mágus2
Közösségépítő
-
net84
őstag
Help! Akinek 5x112 mankókereke van...
225/45/R17 kerék (és R16 váltótársa) mellé kell nekem mankókerék. De lövésem sincs, hogy az osztókörön kívül milyen méretet nézzek. Megnézné nekem valaki a méreteket?
Köszi!Próbáltam újat venni, de a gumi egy vagyon, a felni pedig horror. Normál, teljes értékű pótkerék pedig nem fér be...
Read only...
-
Mágus2
Közösségépítő
1K0601027B -3,5JX18H2 ET25 5/112 125/70/18
ezek ilyen drágák. 1 teljes értékű pótkereket olcsóbb összedobni, tudom, nem fér be.
[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
válasz Mágus2 #84320 üzenetére
Köszi!
Itt egy picivel olcsóbb, mint amennyit nekem mondtak gumi+felni árra.
Be beférne, de szeretem kihasználni a csomagtartó teljes terjedelmét. Ha berakom a teljes értékű kereket, úgy bukom az alsó tároló rekeszt (meg be kellene szereznem azokat az elemeket, amik nekem a tároló rekesz miatt hiányoznak a csomitartóból). Félek, a vége úgy sem lenne olcsóbb.
10-15k között mozog a bontott autókból a mankókerék a konszern bontóban. De hiánycikk. Ha van is, egyből lecsapnak rá...Read only...
-
MammoUTh
csendes tag
válasz Mágus2 #84317 üzenetére
kezdem megszokni a sebesség/fordulat/indulás stb dolgokat, ennél nem nagyon tudok jobban odafigyelni, az első tank alatt "megtanultam" vezetni.
1 literes a motor, nincs 1 t a kaszni, szóval oké hogy erőlködik azért, de nem tűnik ez elfogadhatónak szerintem, 5 liter körül reálisnak tartanék, de ez inkább a 7 felé húz az meg 150%.. szóval szerintem mindenképp sok, azért vagyok kicsit felháborodva."A növényeknek Brawndo kell! Elektorlit van benne!"
-
zsolt1225
aktív tag
Tegnap fel lett rakva a téli tappancs. 15-ös nyári helyett 13-mas téli. Hát ég és föld. Előtte nem vezettem annyit, hogy észrevegyem, de durván más. Rendesen máshogy húz a kocsi.
-
K Norbi
addikt
Nem rossz.... nem rossz.... [link]
Passat B8 2.0TDI Biturbo
240Ps/ 176Kw
500Nm
7 Gang DSG -
vendingo
veterán
Voltam karceltávolításon!
Sikerült ki pólírozni, nyoma se maradt. Ha már kéznél voltak a szerszámok, akkor hátulról levetettem a feliratokat is. 5000 Ft-ot fizettem.Kértem árajánlatot a koptatók, kilincsek és a díszlécek fényezésére is, 80 ezret mondtak rá. Ez szerintetek reális?
Illetve van valakinek tapasztalata utólagos kínai ülésfűtéssel kapcsolatban?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
molnarpeter
nagyúr
-
vendingo
veterán
válasz MunezXBK #84328 üzenetére
Én is sokalltam. Az ügyfeleik nagy része osztrák, gondolom hozzájuk vannak mérve az árak. Fényezés órabér 6500Ft.
Lehet hagyom a francba és inkább veszek egy napfénytetőt. 130 szereléssel együtt az elektromos 3 év garival. (webasto)
-
MammoUTh
csendes tag
válasz Mágus2 #84323 üzenetére
de "húztam", a JVC-ISO átalakító úgy néz ki hogy a szóbanforgó szál Y-ba van osztva, tehát eldönthető, hogy a fix 12+gyujtás12-t táplálom álandóan, vagy a fix 12-t kapja és a gyujtásról van küldve a kapcsolt 12 (ez van most) illetve mikor átvettem az autót, a kapcsolt szálon fixen kapta a 12-t és a fix 12-re volt szurva a gyujtáskapcsoló.
Azért mondom hogy szerintem a fejegység sajátossága, mert ha leveszem a gyujtást, kiveszem a kulcsot, a fejet nem tudom a bekapcsológombjával bekapcsolni, de pl ha eject-et nyomok ebben az állapotban akkor ha van benne disk akkor azt gyönyörűen kiadja és kikapcsol
na érted már?"A növényeknek Brawndo kell! Elektorlit van benne!"
-
vendingo
veterán
válasz VR6-Fan #84335 üzenetére
Utána olvastam a cégnek, nagyon korrektül dolgoznak sok éves tapasztalattal.
-
vendingo
veterán
Sok éve foglalkozik ez a gyártó napfénytetőkkel. Gondolom ha ilyen problémák lennének, mint a beázás, akkor már csődbe mentek volna.
-
zsolt19900
őstag
válasz Sanyi.mTs #84342 üzenetére
bontott autókat keresgélsz.... nekem is hiányzott az egyik ilyen műanyagom. Bontottak lupot, írtam a srácnak és eladta nekem a műanyagot. Ráteheted, ott marad, vagy pedig odaragasztod, "teherviselő" szerepe nincs, így nem kell nagyon odaimádkozni.
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz zsolt19900 #84346 üzenetére
mennyibe fájt neked az a műanyag darabka?
-
Mágus2
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest