- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz JHONNY 79 #41950 üzenetére
Szerintem nem volt benne levegő, ha lett volna akkor olyan gumis a bedál fékezéskor, mintha sz@rba lépnél.
Szerintem csak át kellett mozgatni az ABS pumpát, ezért is tanácsoltam anno, hogy vidd ki a hóra és ne sajnáld, dolgozzon az ABS, Nyáron a futbalpályák reggeli harmatos füve is alkalmas, vagy az aszfalt, ha nem sajnálod a gumit. -
narancsnn
senior tag
Na holnap ha minden igaz megjön a megrendelt űlésem a Toledoba, már csak egy felni kell rá, meg egy spoiler kell, és szalonképesek leszünk....
-
rob210
nagyúr
Renault power
-
Ferdzsoo
addikt
A start/stop -ról mit tudtok elmondani? Nem árt többet ez az egész a motornak, mint használ?
Persze nehezen hiszem el hogy 2013-ban eladnának úgy egy autót hogy tudják, a start/stop sokkal előbb hazavágja mint kellene...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
rob210
nagyúr
válasz Ferdzsoo #41962 üzenetére
Megnyugodhatsz a start stop rendszer nem a tartósságnak van kitalálva.
Spec aksit indítómotort és elektronikát igényel, amit ugye meg is kaptál a gyárból kigurult példányba beépítve, de ettől ezek komolyabb igénybevételt kapnak.Mint tudjuk azok a motorok mennek el sokat bontás nélkül, amelyikkel hosszú távokat tesznek meg.
Na most egy start stop rendszeres autóval hosszú távokat nehéz megtenni, ha azonnal leáll ha piroshoz érszStory-m is van a hévátjárónál itt nálunk szöke picsa ül a A5-ösbe leáll a kocsi nézelődés indítás leállás, nézelődés indítás leállás.
( le volt engedve az ablakom hallom hívja aput )
"Szia nyuszika, nem tudod mi van az audival? most jöttem ki vele a garázsból és itt állok a hévnél, állandóan "lefullad" na amit a nyuszika mondott azt nem tudom mi volt, de, kedves szavak nem lehettek benne, mert közölte a csaj, hogy és ezt nekem tudni kéne te hülye f@sz.Szóval szép az élet így a technikán túl, bocs a hosszúért csak gondoltam megosztom veletek
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
Ferdzsoo
addikt
-
Mágus2
Közösségépítő
Nem is meséltem, hétvégén bekerültek a fékek, csapágyak, a jobb oldalon a kerékagy a tartóval is.
Egyik oldalon megszivatott a gömbcsukló anyája(az anyáját!!!) a másik oldalon sikerült beleszakjtanom a kerékagyba azt a 6-os acélcsavart ami a féktárcsát hivatott rögzíteni. ("+!%!%%/= ) Ezt egy 5-ös fútóval átfúrtam, majd egy CR-V thorx fejet beleütöttem, hogy majd kitekerem vele a csavar maradékát. Ez is beletört .Ezután teljes nyugalommal megérkezett apósom, aki a segítségemre sietve egy reszelő végét leköszörűlte, és kiütötte a beszorult thorx fejét a másik oldalra, és beletörte a reszelője végét. Ezt 3 fúrófejjel sikeresen kifúrtuk és kénytelen voltam 6-os menetvágóval kitolni a csavar meg a reszelő maradványait. Ez a művelet kb a fél napomat elvette, de az egészet elb@szta.
Jelentem a műtét sikerült, kapott a gép új geometriát és a fék olyan sima mint még soha semmi remegés, vibráció, csak még nem fog rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mágus2
Közösségépítő
-
aero.
veterán
válasz Ferdzsoo #41964 üzenetére
Nem kell gondolni semmilyen összeesküvés-elméletre, nem lehúzásra van kitalálva. A motor azonnal beindul, alig dolgozik az önindító. Speciel sehol nem olvastam még ezzel kapcsolatos hibákat, totalcaron se volt még téma, népítéletbe se sűrűn, nyugodtan használhatjátok.
Képeket lehagytad.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz Mágus2 #41984 üzenetére
A saját hasadra gondolj! A többiek meg eldöntik hogy akarnak-é balcsizni
Ide fogsz jönni zabálni És olyasmit amit az utolsó képeken látsz.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Kiskokó
veterán
Mi pár haverral sztem Máj 26.án vasárnap megyünk le. De ha úgy alakul még az is lehet hogy most hétvégén elnézek arra felé. Ha lehet
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
rob210
nagyúr
Ejj gyerekek van az a közmondás, hogy van annak aki el nem issza
Itt már csak egy baj van vagy alkoholista vagyok amiről nem tudok vagy egy szerencsétlen balf@sz.
Szép a hely grat. hozzá.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
válasz rob210 #41989 üzenetére
Egy butus kis faház csak, viszont a miénk. A párom úgy hívja örökség, én úgy hogy átok ( allergiás vagyok mindenre ami mozog: zöld, állat, por )
Nem messze tőlünk van egy ifjúsági tábor ahol lehet bérelni pici bungalokat uh lehet jönni a környékre! Vagy vannak teljes házak kiadók 2k/fő/éjtől is!Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Morris
veterán
42k
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest