- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
Altalanos kerdes: Vajon ez valoban hasznos lehet nekem, vagy kamu, es csak karosszerias tud nekem segiteni? Elore is koszonom!
-
alibaba78
őstag
Ugy vettem eszre, hogy az emberek szeretnek nem vigyazni mas tulajdonara. En viszont szeretem, ha az autom szepen nez ki kivul-belul. Bar a kofelverodes is mindennapos problema, megis csak egyszer voltam szelvedosnel az utobbi fel evben, mig az ajto ranyitasbol szarmazo seruleseket meg sem tudom szamolni. Csak ezert gondoltam, hogy beszerzek egy erre alkalmas szerszamot.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz alibaba78 #41762 üzenetére
Olyan helyre vagy oly módon parkolsz, hogy minél kisebb legyen erre az esély. Sajnos nem lehet nullára levinni, mert mindig van egy-egy olyan lelkes autós, aki a legextrémebb állapotra is rá tud cáfolni, hogy ő bizony beparkol oda és ki is száll a kocsijából.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
alibaba78
őstag
válasz tomcsi23 #41765 üzenetére
Tegnap mar ugy parkoltam, hogy raaltam a feher csikra, ezzel 2 helyet elfoglalva. Teny, hogy nem allt mellem senki, de vajon hany autosnak nyilt ki a zsebeben a bicska? Attol felek, vki vegighuzza majd a kulcsot az auto oldalan.
"Sajnos nem lehet nullára levinni, mert mindig van egy-egy olyan lelkes autós, aki a legextrémebb állapotra is rá tud cáfolni, hogy ő bizony beparkol oda és ki is száll a kocsijából"
Igy, ahogy mondod, es sajnos nem is olyan ritka. A multkor veletlenul az autoban ultem, mikor vki mellemparkolva, a hatso utasulesrol kiba..ta az ajtot, ezzel megutve az enyemet. Mondom, mi az anyadat csinalsz??? Kifizeted a javittatast??? Mire meg neki allt feljebb.
(#41771) rob210: Nem is hinned, milyen helyeken van utesnyom. A hatso spoiler felett is van 2-3. Hogy csinaltak, nem tudom?! Korbe kene gumicsikoznom az autot?
[ Szerkesztve ]
-
-
Impressa
őstag
válasz alibaba78 #41786 üzenetére
Köszönöm!
Velem még ilyen, soha nem történt, viszont a parkolásoknál, az ajtónyitogatásból származó sérülések vannak rendesen, pedig igyekszem minél nagyobb helyre parkolni, ha tehetem. És tudod, ha megcsináltatom, akkor lehet 2 nap múlva megint ott lesz. Lassan kerítek hozzá egy másik bontott motorháztetőt, és ezt meg eladom így hibásan.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
csiben1
tag
Szevasztok!
A "Milyen autót vegyek" fórumba már feltettem kérdésemet, de ide is berakom, hátha van ötletetek, tanácsotok nektek is.
Autó csere előtt állok. Van egy 98-as Audi A4 1.8 benzinem és ezt szeretném lecserélni valami kissebb dízelre. Havi szinten 1800-2000 km-t megyek, kb 70% országút 30% város. Az országúton is csak a szomszéd városba megyek, ami 25km nyíl egyenes jó minőségű út. A keret kb 800 ezer Ft + 200 ezret számolok átírásra és első szervízre. Eddig VW polo III 1.4 tdi-t és Peugeot 307 1.6-2.0 Hdi-t néztem. Szerintetek megéri cserélni? Üzemanyagban már havi szinten kb 20ezer Ft lenne a megtakarításom + erre rájönne, hogy azért gondolom olcsobb lenne szervizelni ezeket mint az Audit, vagy nem tudom mennyire megbízhatóak ezek a dízelek? Még sose volt dízel autóm...
Esetleg más ötletet is szívesen fogadok. Ami kötelező, hogy legyen a kocsiba: klíma, központi zár, el. ablak, abs és persze könyöktámasz
Illetve kb mennyit esznek ezek a dízelek? 1.4 tdi-ről olvastam, hogy vegyesben 5 literrel el lehet járkálni. Ez azért elég csábító a mostani 7.5-8 literemhez képest Mennyire megbízható ez a pdtdi konstrukció? Ha belenyúlok a szarba akkor mennyire fájhat egy nagyszervíz?
A segítséget előre is köszönöm!You can walk straight through hell with a smile
-
rob210
nagyúr
válasz csiben1 #41796 üzenetére
Ha kis autó kell vegyél clio II est 1.5 dci vel.
Ha kicsit nagyobb megane-t.A szervíz költsége jóval kisebb mint az audié.
Bár itt a nyakam törik érte, de a renaultnak az 1.5dci-je és az 1.9 dti je elég megbízható.
No és a szomjassága is igen szerény.Off vége:
Ha bele nyúlsz egy széthajtott diesel kocsiba az inged gatyád ráköltheted.
De diesel autót csak állapotfelmérés után szabad venni ùgy, hogy a felmérést olyan ember csinálja akit ismersz és megbízol a szakértelmébe.Írom ezt úgy, hogy nincs dieseles tapasztalatom.
Renault power
-
atos19881101
senior tag
Pont az ilyen parkolások miatt vannak a "még beférek" parkolások. Soha sem értem, miért nem lehet normálisan a felfestett csíkok közé berakni az autót?? Értem én, hogy két parkolót elfoglalva több hely stb, de szerintem nem ez a megoldás ... tanuljon meg mindenki parkolni.
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest