Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    válasz zsolt19900 #192571 üzenetére

    erre a pulzáló dologra senkinek nincs semmi tippje? annyit venni még észre ill. a motortól kihallani, hogy a járása is egy nagyon picit olyan egyenetlen kezd lenni és tényleg random jön elő ez a kis háttérvilágítás pulzálás.... a fejegység voltmérőjén annyit látok, hogy 13,9-14,7ig akár felmegy a töltés, amikor nem csinálja akkor 14,1-14,3ra beáll a dolog.
    Akkuról menő "fő" testkábelt megtakarítottam ill a sarukat is. Nézzem meg még a fesszabályzót, próbáljak rá egy cserére? Sajnos már nem csak a műszerfalon, hanem este a fényszórónál kívül is lehet látni ezt a bizonyos pulzálást amit a Volt ingadozás okoz.

    Generátor kb. egy fél éve lett felújítva és cserélték a fesszabiban a szénkeféket (talán így hívják itt is őket).... gondolom azért nem cseréltek komlpett fesszabit, mert még a gyári lehet benne és gondolták jó lesz az, mondjuk eddig tényleg nem volt vele semmi baj.

    Ugye van "nagyzene" az autóba normálisan bekábelezve, de pl. amint azt lekapcsolom akkor sem szűnik meg a hibajelenség, szóval azt kizárnám.

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák