Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mágus2

    Közösségépítő

    válasz 7600 GS #121421 üzenetére

    Nem, és nem is fogok.

    1. A rendes olaj tartalmaz adalékokat, amin csak rontani tudsz, főleg ha teljesen szintetikus olajat ásványi adalékkal próbálsz javítani

    2. Ha rendszeresen van cserélve a fent említett rendes olaj, akkor nincs mit kimosni, mert nincs lerakódás. Ha tényleg tenni akarsz valamit a lerakódások ellen, akkor cseréld sűrűbben az olajat.

    3. Ha már van lerakódás, azon a csoda sem segít, mechanikai takarításról gondolom hallani sem akar senki. Amit kimoshatsz belőle, azt bele is moshatod a kenő furatokba, amit nem kellene semmivel eltömni.

    4. Egyedüli értelmét az üzemanyag adaléknak látom, azt is csak a híresen szar üzemanyag miatt, de mielőtt agyon dicsérnéd, nézz meg egy labor tesztet, hogy mit is javít az adalék...

    5. Ez az akkumlátoros izé nem tudom mi, de aki azt hiszi, hogy 20mah-az akkumlátor vesztesége nyugalmi állapotban, az üljön vissza gyorsan az iskola padba.

    Az olaj adalékokkal a modern motorokban a legjobb esetben nem ártasz semminek, de használni biztos nem fog. Jöhet a kőzápor, de ezt a véleményem tartom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák