- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
Mercutio_ #5186 üzenetére
A hivatalban nagy spórolás kezdődött anno, és kitalálták, hogy aki nem nagyfőnök, az fapadossal repülhet. Kellett menni Párizsba, én a Sky Europe-ot akartam (akkor még volt), mert az rendes repülőtéren szállt le. De WizzAir-rel kellett menni, mert kb. 2000 forinttal olcsóbb volt. Nos, ez el is vitt valami régi szutyok reptérre Párizstól jó messze (konténerek, komolyan). Hazaúton köd, semmilyen gép nem száll sem fel, sem le. Utóbb egy pilóta elmondta, hogy a mai gépek akár pilóta nélkül fel- és leszállnak, a toronyból kapott jelek alapján, de ezen a régi reptéren ez nem volt. Telefon haza (vasárnap este hívtam a főnökömet), hogy mi újság. Opciók: még három éjszaka Párizsban (szerdán jött volna vissza a gép), vagy hazajutok valahogy. Főnök mondta, hogy másnap tárgyalás, haza kell jönnöm...
Szóval taxit hívtam, átmentem Párizs túloldalára a De Gaulle repülőtérre, és vettem jegyet az Air France esti járatára. De ők a gép indulása előtti két órán belül, egy útra csak első osztályt adtak jegyet... Akkoriban első osztályon az Air France-nál ingyen pia, gourmet vacsi, szóval nem rossz. Céges kártyával kifizettem. Majd első osztályú váróterem, külön autóval a géphez, egyedül az első sorban (függönnyel elválasztva a plebsztől), és saját stewardess volt... Egy 40 körüli nő, de az igazi francia, végtelenül elegáns, kellemes, finom nő. Nem milf, annál jobb. Ültem elgondolkodva, megkérdezte, hogy min gondolkozik "müszijő", én meg mondtam, hogy elég kalandos utam volt az első osztályra, és azon gondolkoztam, hogy mennyi konyakot tudok meginni Budapestig. Mire ő kacagott egyet, és mondta, hogy a köd miatt kb. 40 perc késéssel fogunk felszállni, szóval sokat. Jól bekonyakoztam Budapestig, és végigbeszéltük az utat (mivel egyedül voltam "rá"), én csajozósra ittam magam, de persze semmi nem volt, de nagyon jól éreztem magam. A taxiban el is aludtam.
A hab a tortán másnap reggel volt, amikor a pénzügyi vezetőnek (aki 2000 forint miatt ragaszkodott a wizz-hez) levittem a kártyát, a bizonylatokkal. Taxi 150 euro, repülőjegy 1400 euro... Látni az arcát: megfizethetetlen. Minden másra ott volt a (céges) mastercard.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest