Új hozzászólás Aktív témák
-
sky77
aktív tag
No ezért is kellene sürgősen megszervezni azt a party-t!
Nekem jó a jövő hét. Ha tényleg magadhoz szervezed, sztem gyűjtsd össze a leendő résztvevőket emailben, aztán szintén emailben értesítsd a részletekről. Én legalábbis ezt tenném. Akkor legalább kézben tudod tartani a dolgokat valamelyest. Hm? -
barbikenje
aktív tag
Ezt a meleges cuccot melyik Blikkben olvastad?
Amúgy a Dave Gahan önállóan egy béna-állat, (lásd a csalódást okozó BudaPestSportArénás-fellépést, ahol a tömeg csak DM-számokra tombolt, a saját dalai meg tök gyengék voltak...)de ha arra gondolok, hogy szerintem a négyesfogatuk (Wilder-Fletcher-Gahan-Góré) volt a legkirályabb populáris zenekar, akkor mindig azt érzem, hogy tökre igazam van... -
sky77
aktív tag
Nem sok szót érdemel az az album, elég gyenge. Neo, Pierrot és nagyon nagy meglepetésemre Császár előd hallgatható rajta, de amúgy...
Tori Amos - Enjoy The Silence-t hallotta valaki? Eszetlen nagy királyság szerintem (bár első hallgatásra nem tetszett, de ez általában így szokott lenni). -
divot
veterán
Én direkt ráhajtottam a különlegességekre. Pld. van olyan Enjoy the Silent felvételem, amit koncerten egy szál zongora kísér. Az nagyon tetszik például.
De a Stripped előzményének tekinthető Dangerous is nagyon jó dal, kár, hogy soha nem került lemezre.
És az se gyönge, amikor orosz rock zenekar nyomja a mode feldolgozást. -
Trak
addikt
Divot: azt hittem már, hogy a PECSÁból teljesen átrakták a westendbe. A PECSA ban már olyam múltja van, hogy nem mernék elrakni onnan
Vlamikor nyáron olvastam, hogy vlami szórakozóhelyen az Astoriánál volt egy Bonanza-Depeche Mode est volt, na az lett volna a nekem való...
''Party feeling'' et nem fogsz tudni összehozni. Azt már házibulinak hívják
Sörözgetős, cserélgetős (bár még mindig nem tudom mit akarsz cserélgetni) beszélgetős dolog már könnyebben kivtelezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest