- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
stanci
aktív tag
Mondjuk nekem az se gáz, ha Dabasra kell érte menni. Hétvégén pont járok a közelben (Pilis). Sőt jobb, ha nem a városban kell szenvedni vele.
Nemrég vittünk hasonló méretűt - inkább nagyobbat - elég gáz volt. Sajnos a kocsi olyan, hogy csak a tetejére fér a cucc.
Ha jó a hétvége jelezz vissza, ha nem akkor marad az eredeti. -
zsiga667
addikt
Apám elutazott külföldre, anyám kocsijába meg nem fér be a gép, szóval legkorábban jövő héten tudom hazajuttatni, az összerakás mondjuk egy óra.
Sajnos nem tudom hogy milyen ram való bele.
PRO hűtőm sincs,de ha találsz elég csak borda, gyárilag van egy 12-es ventinek hely a gépben ami pont a procik között tolja a levegőt. Tiszta BTX. -
zsiga667
addikt
UP
-
stanci
aktív tag
Ha már ilyen szépen összejöttünk.
Hűtőtök nincs Pro-hoz? Nekem már csak az kéne. -
zsiga667
addikt
-
zsiga667
addikt
Igen, 14.ker, de a ház vidéken van, megpróbálom valahogy hazajuttatni a jövő héten. Viszont úgy készüljetek hogy kompletten 40kiló körül lehet, és elég nagy autó kell hozzá hogy beférjen. (Egy Vectra Caravanba épphogy be tudtuk rakni...)
Azt meg döntsétek el ti hogy kié legyen.
(Természetesen vállalok rá valamennyi próbagarit, ha nem működik visszaveszem mondjuk egy hétig.) -
zsiga667
addikt
A házról nem tudok, mert nincs itthon, de a neten van róla kép : Bővebben: link
A tápokról csináltam de valamiért nem tudom feltölteni.
De szintén találtam róla képet a neten:
Bővebben: link
A típusa Delta DPS-420-CB, és 2 darab van belőle. (Összesen 3db fér a gépbe.) -
zsiga667
addikt
Hát úgy nagyjából semmit nem tudok ezeknek a cuccoknak az áráról.
Kalandortól vettem kb. egy éve (a házat akartam moddolni, de nagy lustaságomban végül nem lett semmi a dologból...), 15k-ért. Mondjuk induljunk 13k-ról. (De tényleg csak hasraütöttem, nem tudom hogy most ez olcsó vagy drága, esetleg normális ár.)
-
stanci
aktív tag
válasz
cskamacska #4 üzenetére
Lehet, hogy megy csak az egyik proc modullal is. Sőt, ha az egyikbe VRM-et (asszem így hívják) teszel akkor akár 1el is. De akkor oda az érzés...
-
zsiga667
addikt
válasz
cskamacska #4 üzenetére
Valamelyikőtök igazán bedobhatna valamiféle előzetes árkalkulációt.
-
stanci
aktív tag
''találhatunk egy mindkettőnk számára előnyös árat.''
Namost az a helyzet, hogy én olyan ''gyűjtő féle'' vagyok. Vonzanak ezek a régi monstrumok. Nem akarom használni a cuccot, csak egyszer beröffenteni és gyönyörködni benne, hogy megy. Tehát a számomra előnyös ár a minél olcsóbb. Nyilván, ha az ember használni akarja, pénzt akar keresni vele akkor egész másképp áll a dologhoz.
Próbálj érdeklőni valahonnan az áráról, meg majd én is körülnézek.
Ár azért is fontos nekem, mert van több monstrum is a láthatáron, de sajnos szelektálni kell ugyanis a források igencsak végesek. -
cskamacska
addikt
-
zsiga667
addikt
A tápcsatlakozók sima 20pin ATX-nek néznek ki, persze előfordulhat hogy a lábkiosztás más, de nem tartom valószínűnek.
Van a lapon IDE és SCSI vezérlő is.
A házról mindjárt keresek képet neten, sajnos (illetve szerencsére...) az nincs itthon.
A tápokat holnap lefotózom. (Egyébként akkorák mint két sima ATX-táp egymás mellé téve. És dögnehezek.)
Kb. árak? Hát, hogy őszinte legyek halvány fogalmam sincs a cucc értékéről.
De ha kompletten elviszed az egészet (lap+tápok+ház), akkor szerintem találhatunk egy mindkettőnk számára előnyös árat.
(Ja, van még pár ''apróság'' a házhoz, pl. egy SCSI CD-Rom, egy SCSI szalagos meghajtó, SCSI-kábel, meg vagy 10 hotswap-rack winyóknak.) -
stanci
aktív tag
Jó pofa. Az a gond ezzel az IBM cuccokkal, hogy csak egyben mennek. A lapot megvenni külön nem sok értelme van. Házat külön nem találsz hozzá amibe passzolna. Gondolom a tápcsatik is egyediek. Van egy IBM Pc Server 320 lapom, annak elég egyedi csatlakozói vannak. Valami disc alrendszer van ehhez, vagy milyen winyókat lehet erre ráaggatni?
Házról tápokról külön tudnál fotót csinálni, ha nem túl nagy fáradtság!
Ja meg kb. árakat is írhatnál az alkatrészekre.
köszi -
zsiga667
addikt
Mivel már nem férek el a szobámban a sok ''szeméttől'', ezért úgy határoztam, eladok 1-2 dolgot.
Van nekem egy IBM PC server 704 8650-4m0 gépből származó 4db Pentium Pro (Socket8) procit fogadó alaplapom. A lap IBM-es azonosítója 75H8017.
Képek:
Bővebben: link(*2)
Van a cucchoz komplett redundáns tápegység is. (2db 420W-os, 12cm-es ventivel ellátott Delta gyártmányú táp, meg a hozzávaló panel, ami összeköti a tápokat a lappal, és lehetővé teszi a hot-swapet.)
Emellett szükség esetén eladó a hozzá való brutális 40kilós IBM ház is.
Procim és memóriám nincs hozzá, így nem is igazán tudom kipróbálni hogy működik-e, ez az első közelben lakó potenciális vásárló feladata lesz.
Árat nem tudok mondani, szóval kérnék egy beárazást is.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest