Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamcsi
csendes tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Ááááá, ez az! Köszönöm!

A Nikon D80 is volt itt összehasonlításban. Azért megfontolandó még mindig, mert a obija asszem 18-135-ös. A minőségét nem tudom most még épp feszgetni, de azt hiszem ez már az utazó zoomok határait súrolja. Én szívesen vettem volna valami hasonlót a Pentaxtól. Nyilvánvalóan minél nagyobb az átfogás, annál rosszabb a minőség. De egy kiránduláson sokkal kényelmesebb egy összerakott felszerelést kezelni, mint cserélgetni az obikat, mikor épp mi kell. Gondolom sokan voltak már olyan helyzetben, hogy a nyaralás alkalmával összekaptak a fél családdal amiatt,hogy mindig lemaradoznak a család nem fotózó tagjaitól. Na ezt tetézni objektív cipeléssel és cseréléssel...
Szóval Pentax alkothatna valamit hasonlót. Nem vagyok egy zoomer, a P880 24-140-es (35mm-ben) tartománya teljesen megfelelne.Ha ez még időjárásálló is lenne, szvsz a userek nem levegőt vennének, hanem azt az obit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest