- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jani1909
újonc
válasz
King Unique #4232 üzenetére
Köszönöm a segítséget nem megy a pendrajv a végét járja elfáradt szerintem használom amíg megy.
-
Jani1909
újonc
Szép napot minden fórumozónak.
Van egy olyan problémám,hogy a 32gb pendrayvot nem olvassa a laptop zenék vannak rajta autórádió olvassa szeretnék zenéket cserélni rajta a laptop látni látja,hogy van de mint korábban szabad foglalt tárhelyt mutatta,most semmi csak van és kész.próbáltam a hibajavítót nem csinál semmit,kb 1 éve írta,hogy javítás szükséges,akkor javított is most ezt írja kerestem de nem találtam rá megoldást.
Minden lehetséges tanácsot kipróbálok.A(z) USB háttértár illesztőprogramjával probléma történt, és újra kell telepíteni azt.
InformatívEszközadatok
Név: USB háttértár
Azonosító: USB\VID_090C&PID_1000\0404060000000105
Hibakód: 10Eszközillesztő újratelepítése Kész
A(z) USB háttértár illesztőprogramjával probléma történt. Lehetséges, hogy az illesztőprogram újratelepítésével megoldódik a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ALIENWARE Area-51 R5
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest