- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi52
tag
KU részére:
Jó ötlet volt tőled a
"Ellenben miután telepítettem Windowsra a JetFlash Online Recovery programot, az felismerte és csodák csodájára utána újból működött pendrive."
Három darabból egy darab 8 GB-os noname-pendrive helyreállt és jól működik. Előtte semmi módon nem bírtam kivenni az írásvédettségét.
Köszönöm! -
Sanyi52
tag
"Mivel a történtekből azt vélem a rendszer tiltotta le a pendrivét és gondolom van valami azonosítój"
A rendszer nem tudja letiltani, bizonyára Te tettél valami tiltást rá és elfelejtetted.
Egyébként egyszerű ellenőrizni:
Visszaállítás WIN 10 korábbi időpontra, amikor az a pendrive még jól működött.
Így tudnád konkrétan ellenőrizni.
Sikerüljön helyrehozni, azt kívánom! -
Sanyi52
tag
Pedig a korábbi hozzászólók jól mondták, jót javasoltak!
Az egyik probléma:
"Na a pinesekre dugott USB dolgok mint pl a ház USB-je nem fasza"
Tehát az alaplapról az előlapra kivezetett USB-dugaljzat nem működik.
Én is jártam már így (szerintem az alaplap hibája), ezért a hátlapi és alaplapi USB-portot osztottam szét.
A második:
"Az összes többi hátlapon lévő 2.0 USB port mind a 14 teljesen jól működik, csak mi óta a pendrivet a házba dugtam az óta nem veszi be egyik USB port sem. Ennyi "
Ez pedig az adott pendrive hibája.Hogy mit akarsz tenni a továbbiakban, az már a Te dolgod, de itt senki nem akar Neked rossz javaslatot adni, nem is teszik, az nem érdekük és nem is lenne tisztességes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egyben 17 db HDD
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest