- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
King Unique #3840 üzenetére
Azóta.....megnyitottam Total Commander-t, ott pedig kiválasztottam a pendrive-ot, de ott sem mutatott semmi fájlt, mintha teljesen üres lenne az egész.
Viszont!
Felül a "Parancsok" -> "Mappalista"-ra kattintottam, ahol már kihozta a rajta lévő mappákat és ha azok valamelyikére kattintottam, behozta a rajta lévő fájlokat. Illetve itt a mappa "tree"-ben volt a meghajtó [h:\] és a mappák [valami...] között egy ilyen üres, névtelen "mappa" is [ ]. Amikor arra kattintottam, akkor behozta az egész pendrive mappáit, fájljait úgy, mintha csak a Sajátgépben nyitottam volna meg.
Szóval így az adatok már biztonságban vannak. Most újraformáztam, visszamásoltam rá a dolgokat és jó minden.
Bár még most sem tudom, hogy történhetett ez. Remélem később másnak is segít majd a kis történetem. -
AssAssynn
addikt
Sziasztok!
Adott egyik családtagom pendrive-ja, amivel eddig nem volt semmi gond, most viszont bármelyik géphez csatlakoztatjuk nem mutatja a rajta lévő adatokat, mintha teljesen üres lenne, viszont nem az, mert a windows is jelzi, hogy kb. a fele a tárhelynek foglalt. Most csináltam egy Malwarebytes ellenőrzést rajta, ami nem talált semmit, de munka közben kiírta, hogy milyen fájlokat kutat át, szóval ez is bizonyítja, hogy rajta van még minden. Egyszerűen csak nem látszódik.
Ötlet? Mitől lehet ez és hogy lehet megjavítani? Nem szeretném formázni, mert kellene, ami rajta van.
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest