- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludo72
csendes tag
válasz
zzzoli23
üzenetére
Pedig az a program lesz a jó amelyik a bad block-ot találja , csak a beállításoknál van valami rosszul megadva !!
Ezt azért mondom mert az én programom is az egyik beállítás utáni formázás után ezzel az üzenettel fogadott nem szó szerint hanem , hogy a teljes block állomány rossz . De miután át állítottam már jó lett.
Tudom ismétlem önmagam de szerintem nézd át a setup-ban a Flash számot a Chanel számot az Optimize-t ...stb
Biztosan lenni kell jó beállításnak amivel rendesen megcsinálja még ha esetleg csak 4GB-os lesz is.
Egyébként IGEN a nagy fekete bigyó a másik (azaz a tároló ) chip és én is találkoztam már olyan pendrive- val amelyiknél nem volt a chip-en szám .
Az megkönnyítené egy kicsit a dolgot.
De sajnos ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest