- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- A Honor profi iPhone másolásban
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
november
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szia!
"Azt lehetne kipróbálni ami le lett írva, azaz egyrészt az adatok lementése után egy újraformázást / törlést + újraparticionálást és újraformázást, majd utána megnézni a másolást."
1. Ha jól értem a sorrendet akkor azt mondod hogy a rendszermeghajtót formázzam le előszőr; "újraformázás". Aztán jön a "törlést + újraparticionálást és újraformázást"
2. Az ebben leírtakat akkor is tudom használni ha azt a meghajtót akarom formázni amin a Windows van? Van olyan dolog a leírásban amire kiemelten oda kell figyelni?
3. A 7-ik bekezdésnél lévő részt: "Quick note: The output should include an asterisk (*) next to the selected drive." nem értem. Segítenél abban hogy mit jelent?
4. Illetve a 11-es pontban ezt a részt nem értem: "The quick option is optional to perform a format more quickly. However, if you are not sure about the drive's condition, it is best to skip the option. Just remember that depending on the hard drive's size, the format could take a long time."
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db WD Purple 4TB SATA HDD (100/100% hibátlan állapot, HD Sentinel képekkel)
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- Samsung 980 PRO Heatsink 1TB NVMe - Garancia 2028.04.13.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest