- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
november
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szia!
"Azt lehetne kipróbálni ami le lett írva, azaz egyrészt az adatok lementése után egy újraformázást / törlést + újraparticionálást és újraformázást, majd utána megnézni a másolást."
1. Ha jól értem a sorrendet akkor azt mondod hogy a rendszermeghajtót formázzam le előszőr; "újraformázás". Aztán jön a "törlést + újraparticionálást és újraformázást"
2. Az ebben leírtakat akkor is tudom használni ha azt a meghajtót akarom formázni amin a Windows van? Van olyan dolog a leírásban amire kiemelten oda kell figyelni?
3. A 7-ik bekezdésnél lévő részt: "Quick note: The output should include an asterisk (*) next to the selected drive." nem értem. Segítenél abban hogy mit jelent?
4. Illetve a 11-es pontban ezt a részt nem értem: "The quick option is optional to perform a format more quickly. However, if you are not sure about the drive's condition, it is best to skip the option. Just remember that depending on the hard drive's size, the format could take a long time."
Új hozzászólás Aktív témák
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest