- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Egy reklamoldalt linkeltel, ahol ki kell banyasznyi az ezenyi reklam kozul, melyik nehany reklamcikkre kattintsak, hogy valoszinuleg nehany ujabb reklamoldalon at megtudjam, hogy megis milyen programrol van szo, milyen op rendszer alatt/ hw kornyezetben, stb. mukodik es freeware vagy portable vagy shareware vagy csak kattintgattam reklamokra feleslegesen.
A "normalis tesztprogram" alatt azt ertem, hogy azonnal eljutok a program weboldalara, ahol latom, hogy bizonyitva van, hogy megbizhato, valoban mukodik, mire jo, milyen kornyezetben mukodik es altalanos elemzesre alkalmas.
Meg nem volt idom megnezni a pendrajvokat, a hiba leirasbol nekem ugy tunik, hogy valamiert nemcsak, hogy nem hajlando hatterben mukodni, hanem idonkent blokkolja az oprendszer mukodeset.
Jo esetben csak hw hibat okoz, rossz esetben valami process vagy rosszindulatu dolog futhat a hatterben.
Amugy igen, en is odavagyok a jellemzoen jol specifikalt es pontos hibaleirasokert, mint pl. "lassu a gep a pendrajv hasznalatakor".
Mert jelenleg ennyit tudok en is. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Formula-1
- talmida: Változások 2. rész
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- További aktív témák...
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest