- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobjátok a padlóla, le!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDaM909
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, tudom, hogy ez az olvasási sebesség. Jelen esetben csak a pendrive-ról SSD-re való másolásról van szó (lehet a legelső ezzel kapcsolatos posztomban nem egyértelműen írtam ezt/ott még az írásról is írtam). A rendszerem Win 7 egyébként.
Igen azt írják, hogy eltérhet az olvasási sebesség, de hogy konkrétan mennyivel, arról semmit nem írnak, ahogyan arról sem, hogy milyen rendszeren, konfigon tudja a 150MB/s-hez közeli értékeket elérni és még ezt is csak az apró betűs, hátoldali részen.
Lehet nincs mit csodálkozni, viszont kicsit több konkrét információt kellene szerintem feltüntetni, amiből reálisan lehetne tájékozódni, szerintem így lenne tisztességes
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest