Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
benze
csendes tag
Sziasztok.
Elég érdekes problémám akadt.
Vettem egy Adata S102 pro pendrivot amire fel is másoltam 12 giga adatot. Ma próbáltam használni azonban rájöttem, hogy ha a laptop aksiról megy akkor nem érzékeli egyáltalán. Elkezdtem utána járni, hogy mégis hogy tudnám működésre bírni és így találtam rá az USB Selective Suspend beállításra. Amit először csak az energiabeállításnál kapcsoltam ki, majd az eszközkezelőben is kivettem a pipákat.
A problémát nem orvosoltam vele, viszont elértem, hogy már akkor sem ismeri fel a pendrivot a gép ha konnektorba van dugva. Most már bármit állítok bárhova, a laptopon nem ugrik fel semmi. Mintha nem is létezne a pendrive. Se USB 2-ben se USB 3-ban. Viszont ezen kívül minden mást mindenhol felismer a notesz.
A pendrive sem rossz mert húgom gépében egy tized másodperc alatt használható is. (Win 8.1-em van)Most már órák óta küzdök vele, mingyá sírok.
Ha valakinek van ötlete kérem írja meg.
Üdv.: Bence
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest