Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apol77
tag
Hát ha olyan lesz a többi csomag is mint Magyarország, akkor inkább kihagyom.
Hamar megvettem a Magyar verziót, de csalódtam is benne rendesen. Nem árt térlépet mellépakolni. A supportja meg siralmas. Egyenlőre az IGO inkább beta verziónak nevezhető..... De ez a saját véleményem. Viszont a kezelő felülete szuper, egyszerű, és egyértelmű. -
-
pff... most esett le h a kérdéseim naggyára már válaszoltál... megyek inkább aludni lol

-
sbojan
tag
Mivel eddig mind az iGO-nak, mind az AeroMap-nek csak Magyarország-térképe van, így fogalmam sincs, mibe fog egy európai térkép kerülni. A magyar 15-20 ezer, így ennél olcsóbb biztosan nem lesz, ha önállóan akarod megvásárolni. Pont ezért ajánlom, hogy várd meg, amíg megjelennek a piacon, mert akkor PDA-val együtt olcsóbban megkapod akármelyiket.
-
sbojan
tag
Én várnék egy-két hetet, mert hamarosan piacra kerülnek az AeroMap s az iGO európai térképei. Hol az egyiket, hol a másikat lehet egyes PDA-kkal egybecsomagolva megvenni, így túl a használhatóságukon még az áraik is kérdésesek, s bizonyára lesznek új PDA-térképszoftver összeállítások is. Szerintem megéri az a pár nap (pár hét.)
[Szerkesztve] -
Helló.
Ésszerű aron keresek viszonylag gyors, megbízható stb. stb gps-es pda-t és hozzávaló térképprogit... ( helyesbítek: tanácsra lenne szükségem
)
Nem nagyon vcagyok otthon a témában, szal ne kíméljetek
Alapvető követelmények: jó lenne, ha a pda tartalmazná a gps-vevőt, bár kocsiban lesz haszálva főleg, de nem mindíg ugyanabban szal fontos h lehessen pakolgatni ide-oda...
Az se ártana ha viszonylag gyorsan számolná ki az utat
Térkép: legjobb lenne, ha tudna magyarul...
Ami kéne: magyarország, nagyobb városok utcaszintű térképe, és nyugat európa útvonal, nagyobb városok, üdülővárosok utcaszintű térképe...
Kérdés, h a gps-ért külföldön kell-e fizetni valamit? (ha jól tudom itthon a megvétel után ingyenes, bár térképet bő 2 évente cserélni kell....)
Milyen térképet-pda-t ajánlotok?
előre is köszi a gyors és részletes válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a másik topicban is ott vagy ahol még kérdeztem
)