- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz
VladimirR #26 üzenetére
Ezt írta jóbarátunk:
''Kiváncsi lennék, hogy a többiek csak irogatni tudnak, vagy van valamilyen pc-jük, amit átalakítottak!
Szerintem lehet hogy csak a 6000 Ft-os házukat nézegetik és nem mernek még 1 ventillátort sem betenni, mert az túl nagy költségvetés lenne!''
Első mondat miatt írtam hogy azért itt nem csak írogatás folyik, ha már itt van egy olyan team akik ezzel kezdték most is folytatják valszeg az olvasóik kis hányada is műveli ezt a tevékenységet. Igen feltűnt hogy nem nekik címezte, ezért nem is erről írtam.
Második rész, a 6000Ft-os ás mint degradáló jelző tűnt fel ezért írtam le saját véleményemet az olcsó ház és a modding közötti kapcsolatról, és ez máris mondatának második felét zárja ki. Nem kell velem egyettérteni saját véleményről volt szó mindkét esetben....
Aktív témák
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest