- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
malter
csendes tag
Pl ezek nem tűnnek túl drágának:
[L]http://www.vicstech.com/en/rd2/index.shtml[/L]
Itt is valami hasonló van:
[L]http://www.hardwareluxx.de/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=11&t=000025&p=10[/L]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
malter
csendes tag
Én a neten láttam valahol hogy egy ilyennel mérte a gyerek. És valami egész olcsó cucc volt. Megbróbálom megkeresni aztán belinkelem.
-
fLeSs
nagyúr
Hát 50K HUF-ot nem adok ezért (nem is nekem kéne, hanem a PH!-nak :D), lejjebb még pár K-ról volt szó... :U
-
Az Agilenttől tudsz venni, legalábbis rendelni biztos.
Ez 20 GHz-ig mér. :)
Csak 81000 $.
De ez azt hiszem sok lenne.
0.001 Hz pontossággal mér. :) -
Pipó
őstag
Ha Valaki mégis tudna ilyen progit, ne szégyenlősködjön.
Üdv, Pipó -
Pipó
őstag
Szóval, van ilyen program?
Üdv, Pipó -
Pipó
őstag
Az alaplapom Via KT333 chpsetes, úgyhogy NV System Utility kilőve. Sajna a win-es Aida is, mivel nem adja ki ezt az értéket.
-
fLeSs
nagyúr
1. a Sandra hülyességeket ír ki - találgat/tippel.
2. nem létezik ilyen progi, ami ezt kiírná, ezt csak kimérni lehet
3. a picit alacsonyabb PCI órajel nem gond, a magasabb szokott gond lenni.
4. nekem is volt anno KX7-333-as lapom, és 5:2:1-es leosztásban ment a gépem 185 MHz-en is, tehát biztos, hogy a PCI az az FSB 5-öde volt - nem hinném, hogy egy akármilyen PCI-os eszköz kibírna 46 MHz-es órajelet. -
Pipó
őstag
Sziasztok!
Van egy Abit kx7 333 alaplapom, benne egy thorton 2200+, amin a szorzó nem állítható. A lap azonban támogatja az 5/2/1 leosztást, így szeretném 166-os fsb-n járatni a procit. Kipróbáltam, menne is 2250 MHz-en, azonban a Sandra iszonyat magas agp és pci frekvenciákat mér, ami szerintem nem valós. Aidát próbáltam még, de az meg nem méri ezt az adatot. Tud valaki egy megbízható programot ennek a mérésére?
Még egy kérdésem van. Ha csak 160 MHz-et akarok beállítani és ezt 5/2/1 arányban leosztani (így nem melegedne annyira) okozna-e gondot, hogy az agp és a pci kevesebben menne, mint a szabvány?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv,Pipó
Aktív témák
Hirdetés
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged