- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
Nem teljesen idevág de nem akarok emiatt újat nyitni:
Azt hogy lehet megoldani, hogy a pc speaker hangja a hangkártya vonalkimenetére jöjjön? Mármint szoftveresen?
Csak mert van egy régi dosos progi, ami csipog, és jobb szeretném azon keresztül hallgatni. Létezik erre valami progi? -
Xantomas
őstag
Mivel szinte mindenki ugyan arról beszél, ezért nem emelem hogy kinek köszönöm
Igen erre a driverre gondoltam, de nem tudtam hogy nem megy NT rendszer alatt.
Nem tudtam hogy mit keressek ezért csak ''pc buzzer driver'' meg ''pc speeker driverként'' kerestem rá, de semmi érdemlegeset nem találtam.
Asszem akkor be kell üzemelni egy wirtual machin-t, mert erre az alapra nem lehet win9xet rakni. -
Balinov
titán
-
Xantomas
őstag
Pár napja eszembe jutott valami: a pc speaker hangszóróként használata.
Nem találtam fel a spanyolviaszt, ez egy régi dolog, még a nagyon drága alaphangkártyák korából.
Az alapelv a következő: egyszerű wav vagy mp3 hang megszólaltatása a speakerrel, úgy hogy az alaplap csipogója különböző frekvenciával ''csipog'' ez által rendes hang előállítható. Még a 486os korszakban volt egy ilyen programom, és minap órán is felröppent a dolog. A dolog pikantériája, hogy akkoriban ez nagyon megterhelte a processzort, 100%ig és nem tűnt életképesnek. A mostani gépek ezt már talán akadás nélkül meg tudják oldani.
Ilyenre hol találok manapság? Eddig a google semmit nem fedezett fel nekem.
Ha jól emlékszem a Reunionban is íly módon szólalt meg a hang a dobozból, de borzalmas minőséggel.
Ai hallott róla, kérem írjon ide, és ha netántán van is ilyen programja kérem ossza meg velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Egyedi ékszerdobozka
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest