- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
DemetriusG
csendes tag
Hello Mindenki!
Nos kezdem az elejéről. Nemrég megkaptam apám gépét amiben:
Gigabyte 8I915p-Duo alaplap,
P4 "prescott" 3,2Ghz 1mb cache,
Codegen 400W-os táp,
Raedon x600 128mb kari,
HItachi 160GB SATA 7200rpm,
512MB ram, volt(van).
Nos ugye én sokat játszok szóval inkább arra használom a gépet..
Egy új videókártyát,Ati 2600xt(PCI-E verzió), +512mb ddr2 ramot vettem a gépbe. A gondom az.. hogy mikor játszok például CS:source al megy maxon meg minden (HDR-EL) de mikor elkezdödik a játék beszaggat , és utána megy minden, de minden egyes pályánál ujra berángat az elejénél, a folyamatos játékmenetü játélkoknális mint például a NFSMW csak egy kicsit szaggatott. Nos letöltöttem a legujjabb Catalyst drivert is a 7.12 est az akadás már kissé lecsökkent de még mindig fennáll a probléma. Olvasgattam és láttam hogy valószinü a tápom lesz a ludas ezért vettem egy Trust 570W-os tápot.
Nos a játékok még mindig rosszalkodnak, és a másik gondom pedig hogy sourceban fogja magát a játék és feketévé válik a füst, a tárgyak néha a célkereszt és a játékosok nevei is összeolvadnak.A másik dolog pedig ha "véletlenül" nem ujraindul akkor egy hibaüzenetet ir ki a DriverDevicerror félét . És ha utána elinditok egy játékot akkor már ujraindul a gép. Már ugygondolom eleget költöttem a gépemre és mind a videókártya miatt.. egy kicsit idegesít Továbbá arra is gondoltam veszek 2x 1giga ddr2 ramot , hogy hátha a ram lehet a ludas mert ne megyforma márkájuak de az idözitésük ugyanolyan és mind2 ddr2 533mhz.Ha bárki tudna segiteni és irni pár okosságot akármit azt nagyon megköszönném !!!!
Mert, már kétségbe vagyok esve és nemtom mitcsináljak
Előre is köszi!és bocs hogy ennyit írtam :S
Ui:a gépet egy Ati x600 as videókártyával kaptam.
Azzal a kártyával is volt némi probléma de azzal nem indult újra a számítógép leginkább csak a DirectDevice errorokat irogatta, de más hibája nemvolt a gépnek.
A windowsot is ujrahuztam már (teljes formázással), de ugyanugy fennál a hiba.
A videókártyát sose húztam fel, a memóriája 1100mhzen a core sebesség pedig 800mhz alapállapotban van.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- LG LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyaralás topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest