Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dzséék
    csendes tag
    válasz V/ üzenetére #36233

Külföldi weboldalról történő vásárlás még nem történt a kártyával. Egyéb netes vásárlás se.
    Nos akkor személyesen érdeklődünk majd a K&H banknál, tényleg elképzelhető, hogy rosszul állíthattak be valamit.
    Más ötletem nekem sincs...

• Dzséék
    csendes tag

Sziasztok,
    Először is elolvastam az összefoglalót (nagyon jó és részletes), és az alapján írnék a problémámról.
    Apámnak regisztráltam egy paypal fiókot (előtte sose volt neki), valamint próbáltam csatolni az egyetlen bankkártyáját. (amit napi szinten használ) Egy dombornyomott Mastercard K&H-s kártyát.

Meglepve tapasztaltuk hogy egyszerűen nem képes a paypal felcsatolni. Hibaüzeneteket kaptunk. : Kártya elutasítva, lépjen kapcsolatba kártyakibocsátó bankjával. ... Legközelebb ilyen üzenet: Helytelen tranzakció, művelet..

Akkor próbálkoztam alternatív megoldással. Feltöltés -- ugrás régi angol felületre/profile/add or edit card és ott írtam be a kártya adatokat. A művelet végén egy angol nyelvű figyelmeztető szöveg jött fel: "We were unable to process your credit card registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date."

Hívtuk a kártyakibocsátó bank ügyfélszolgálatát, de egyből hárítottak, hogy ez nem banki probléma, paypal felé kell jelezni..
    Paypal ügyfélszolgálatnak két email ment, az elsőre ugye jött automatikusan generált válasz, a másodikra még nem válaszoltak..

Mit lehet még ez ügyben tenni? Leglább 8-10 szer próbáloztunk a felcsatolással (még a számlázási címmel is variáltunk...), ez már túl sok művelet egyébként is ugyanazon kártyánál?
    Másnál is volt ilyen probléma K&H-s Mastercard kártyánál?
    Köszi előre is a tanácsokat/segítséget :R

Új hozzászólás Aktív témák