Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Sajnos évek óta nem használtam, korábban nem volt gond. Írnék nekik inkább, viszont egyszerűen semmi lehetősget nem találok rá, mindig ide oda irányítgat a support oldalon, de választ nem kapok a kérdésre és nem is kínálja fel, hogy írhassak nekik. Van esetleg email címük, ahova lehet írni?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
nem tudok belépni az accountomba, sikeres jelszó megadás után küld egy SMS-t, de nem érkezik meg. +3670... formában van megadva a számom, ezt nem tudom módosítani. Írni nem tudok nekik, mert nem találom sehol az oldalon az email címüket.. Hogyan tovább? Köszönöm a segítséget.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Ha Paypal egyenlegemről utalok át saját számlámra pénzt, azt a Paypal váltja alap esetben. Ezt is át lehet állítani, mint pl. ebay-es vásárlásnál, hogy a saját bankom váltsa? Azért kérdezem, mert itt nem dob fel választási lehetőséget. -
RAiN91
őstag
Atallitottam a paypal oldalan. Aztan mikor fizetni akartam, kiirta, hogy nem jó a kártya, adjam hozza újra. Persze, hogy nem jó, mert nem rég kaptam uj kártyát, mert lejárt. Hozzaadtsm, fizettem. Csak azt nem tudtam, hogy ezt a műveletet kartyankent kell állítani, gondoltam minden oké, fizettem. Írtam nekik azért. Így lehet refund lesz, mert nagyobb összeg.. Persze felesleges oda vissza küldözgetni a cuccot, az senkinek sem lenne jó.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
ebayes vásárlásnál, nem mentette el, hogy beikszeltem, hogy a bankom váltsa az árfolyamot, és "lehúzott" a Paypal. Lehet náluk valamiképp reklamálni, vagy felejtős? Korabban már volt olyan, hogy ezt nem vettem észre, es később automatikusan a paypal a kárt vissza utalta. -
RAiN91
őstag
Sziasztok
A Paypal egyenlegemről szeretnék pénzt kivenni az OTP számlámra.
Ez esetben a Paypal vált? Ha igen, be lehet beállítani, hogy az OTP váltsa, hogy jobban járjak?
Köszönöm.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Új PayPal reg, és debit card hozzáadásnál ilyen hibát dob:
"This card is not accepted. Please use a different card."
Ez miktől lehet? Nem az enyém, sajnos nem tudok konkrétabbat mondani. Mastercard.
Valami vásárlási limit van a kártyán, vagy még mi lehet esetleg?
Köszönöm.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Nekem nem jó a konverzió, hiába állítottam előtte vissza, majd megint vissza bankos konverzióra. Fizetésnél rámegyek, kiválasztom, leokézom, de mégis visszarakja.
szerk: explorerből jó.
[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
Na végülis volt értelme írni a supportnak a hiba miatt, 10 EUR-t ajándékoztak.
"Mr Balint before I explain to you how does the currency conversion works in our system, I would like to inform you that I have credited your PayPal balance with €10.00EUR
I have reviewed your account, and I can see that there was only payment completed, as the other payments was denied"
-
RAiN91
őstag
Akkor itt folyt
Az átváltási problémához annyi kérdésem lenne, hogy pl. 15 perce volt a PP-s fizetés, bejelöltem, hogy a bank váltson, ne a Paypal, de hiába, mert mégis a Paypal váltott.
Írtam a supportnak, de ezt utólag már nem fogják megoldani gondolom, vagy igen? 3-4 ezer forinttal lenne kb. olcsóbb az utolsó vásárlásom, ha az OTP váltaná.
[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
válasz RAiN91 #10131 üzenetére
Márra completed lett. Van egy ilyen gomb:
"Confirm receipt: Within the expected arrival date, please confirm if you have received the purchased merchandise. We are here to help if you have any problems with your purchase."Nem tudom mit csináljak, írtam a paypalnak de gondolom ez nem az ő dolguk..
-
RAiN91
őstag
Bocs a dupláért. Ha "pending" akkor még nem vonták le? Mikor vonják le?
-
RAiN91
őstag
válasz Winner_hun #10129 üzenetére
Köszi, szerintem írok a supportnak, mást nem tudok csinálni.
-
RAiN91
őstag
válasz Winner_hun #10126 üzenetére
Már értem mire gondolsz, ráklikkeltem.
Csak ez van ott "eBay Inc. eBay Seller Fees and… ". Ez gondolom jó. -
RAiN91
őstag
válasz Winner_hun #10126 üzenetére
Ez van ott:
"Manage the automatic payments, subscriptions, and installment plan payments I send to merchants."
Nem tudok semmiről, hogy elfizettem volna, a jelszavamat sem adtam meg senkinek, más gépen sem léptem be.Elvileg ez került ennyibe:
"Offrez une montre originale, la montre Samourai en acier carbone à affichage digitale à seulement 99 DHs au lieu de 300 DHs a" valami francia nyelv, óra vagy nem tudom.. Semmi közöm hozzá.[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Most jött egy mail:"You authorized a payment of 7.14 EUR to Hmizate"
Beléptem pp-re, -7.14 euro, pending. Ez micsoda? Nem vettem semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest